Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucony facet

Pilne! Kobieta nie chce usunąć dziecka!

Polecane posty

Gość zasmucony facet

Otóż moja partnerka, głównie seksualna, wysyła mi sms-a rano, że jest w ciąży. Od razu zadzwoniłem, spytałem co i jak, ona że to na pewno moje, ja żeby usunęła, że pokryje koszty, nawet jakby to miało być za granicą, a ona że urodzi, że jak mogę tak mówić itd. NIE CHCĘ MIEĆ DZIECI, ogólnie to ja nie kończę w jej pochwie nigdy, nie wiem jak może być w ciąży, no chyba że jakoś kombinowała, i jak 'szła wypluwać' to wkładała sobie nasienie do środka, obrzydliwość by to była i no sam nie wiem, jak tak można byłoby zrobić, jak namówić ją do aborcji? Czy jak urodzi będę musiał płacić alimenty jeżeli nie jesteśmy małżeństwem? Tragedia, TRAGEDIA.

Gość gość
Tak, bedziesz musial placic alimenty nie jak, tylko dlatego, ze nie jestescie malzenstwem ciolku :D

Gość gość
jak czytam takie odpady spoleczne to obrzydzenie do gatunku "meskiego" narasta, takich sk****ysynow jak ty jest pelno, tragedia bylo zes sie c***ju urodzil, zycze ci rychlej smierci w meczarni i cierpieniu, bo twoja matka blad popelnila ze cie z macicy wlasnej nie wyskrobala 🖐️ trzeba bylo fiu,ta nie pchac, swedzial cie to teraz plac alimenty ! pilnie to zaraz zglosze cie na policje zeby cie tam spalowali i zagazowali, ten gatunek musi umrzec

Gość gość
Jak sam mie uznasz dziecka to zalozy sprawe, zrobia dna i tak i tak bedziesz placił. Pewnie jestes mlody i sie bedziesz wypieral, ale kiedys tego pozalujesz jak dojrzejesz. Tak jest jak sie.bzyka byle.bzykac. Trzeba ponosić skutki swoich czynów. Seks jest dla mężczyzny a nie dla chłopczyka!

Gość gość
Hahaha "wkladala nasienie do srodka" :D dobre kolo.

Gość gość
pilnie to sobie zwal poy****y cho.jowodzie bez mozgu

Gość gość
zasmucony facet dziś - wygoogluj sobie dziecko "prezerwatywa", lepiej sie pozno edukowac niz wcale🖐️

Gość gość
no ale nie wydaje wam sie podejrzane, ze jest w ciazy, skoro (rzekomo) NIGDY w niej nie skonczyl?

Gość gość
a inne pytanie - czy wy jestescie oficjalnie (przed soba) w zwiazku dla seksu, czy tylko Ty, autorze, tak do tego podchodzisz? :P

Gość zasmucony facet
Po pierwsze, wykłady moralne zostawcie dla siebie, bo nikt was o zdanie nie pytał. Nie korzystam z prezerwatyw, bo dość dobrze kontroluje swoje podniecenie i NIGDY nie skończyłem w pochwie kobiety. Albo w buzi, albo na niej albo w jej tyłku. I jest to tragedia praktycznie życiowa, jak będę musiał alimenty płacić, bo idiotka nie da się namówić na usunięcie ciąży. Mieszkam na śląsku, do Czech rzut beretem (tam aborcja na życzenie), więc zamiast bawić się w moralizatorstwo, rady w jaki sposób pojechać po kobiecej psychice, żeby zgodziła się usunąć ciąże.

Gość gość
gość dziś Wiesz, że do zapłodnienia wystarczy jeden plemnik i przed wytryskiem też wypływa sperma. Przerywany stosunek, to nie antykoncepcja.

Gość gość
Człowieku Ty jesteś nienormalny. W życiu nie usunęłabym dziecka.

Gość gość
prowo :( jakis p******y d**ek prowokuje

Gość gość
A czy ty zdajesz sobie sprawe ze naklanianie do aborcji jest karalne? Nie dosc ze będziesz bulil to jeszcze moze cie za kratki wsadzic. Po 1 zrob test dna czy jest Twoje. Myslisz ze stosunek przerywany wystarczy by nie zajsc w ciążę?? Mylisz się i to bardzo.

Gość gość
Jak to wczesny etap ciąży to przecież masz tabletki wczesnoporonne. Jak nie będzie sama chciała wciąć, to zaproś na kolacje, rozkrusz i dodaj do posiłku.

Gość gość
Poinformuj ją, że planujesz testy DNA i jak się okaże, że to Twoje, to odbierzesz sobie życie i będzie miała po Tobie pamiątkę w postaci dziecka. ;)

Gość gość
Idąc z kimś do łóżka zawsze jest możliwość zajścia w ciążę, nawet bez zobowiązań. I dlatego żadna ciąża nie jest wpadka ( no przy g****ie ale to inna historia za którą bym odcinała facetom jaja). Faceci myślą że skorzystaja sobie i po sprawie. Brak odpowiedzialności. Brak świadomości. Nie ma idealnego środka antykoncepcyjnego. Tylko chirurgia. Widać że ona jest odpowiedzialna i świadoma. Ja nie tepie sexu bez zobowiązań. Ale wiem że konsekwencja takich spotkań może być ciąża. I nie wpadka bo robicie to świadomie.

Gość gość
Ja jestem gejem i nie mam problemów z seksem bez zobowiązań, oszczędzam na prezerwatywach i żyje pełnią życia. A wy homo-zboki musicie cierpieć hi hi hi :) ❤️

Gość gość
Zrobisz testy, zaprzeczysz ojcostwu, może wpadła z kimś innym?

Gość gość
Nie kończysz w niej, ale pewnie za późno wyjąłeś. Przed wytryskiem z pena wydobywa się kapka płynu i wtedy też można zaciążyć - znam takie przypadki. Stary chłop, a o tym nie wie? :O

Gość gość
Moj facet te nigdy we mnie nie skonczyl i teraz mamy synka. A ty sam idz lepiej do psychiatry aborcja to jest MORDERSTWO a namawianie do aborcji to przestepstwo. Chciales ****** bez kondomow to teraz plac.

Gość gość
aborcja to nie morderstwo :D o czym ty gadasz? płód to taki człowiek jak zapłodnione jajko kura :D Jak jesz jajecznice to mówisz "oj jaki dobry był ten kurczak"?

Gość gość
chetnie bym z ciebie zakpila i powiedziala wynajmij gangstera, za flaszke zalatwi sprawe i wywiezie w bagazniku do lasu.ale sie boje ze sie na zartach nie znasz i zrealizujesz

Gość gość
Takie wpadki to wasza wina kobiety, powinniscie bardziej uważać, bo same są problemy z wami. Autor pisze że to partnerka seksualna czyli taka przyjaciółka ++ pewnie (sam mam takie) z którą seks można porównać do wyjścia razem na kawę a teraz chłopak ma p********e za przeproszeniem bo czy chce czy nie chce będzie przez pół życia bulił na dziecko którego nie chciał :D

Gość gość
trzeba bylo zalozyc prezerwatywe

Gość gość
powinniscie bardziej uważać X To wy powinniście uważać, wy płacicie alimenty i jesteście ojcami niechcianego dziecko. Kobieta, o której jest ten wątek, najwidoczniej chce tego dziecka.

Gość gość
Głupia prowokacja a wy się nakrecacie :D

Gość gość
ja mysle ze sie wylamala z umowy ze zadnych uczuc.zakochala sie w tobie, autorze i chce cie zlapac na dziecko (moze i nie twoje, jesli ma duzo takich "kolegow")nic tylko gazuj po bukiet i pierscionek, wyjscia nie ma

Gość gość
i co ? mamy ja namówic, czy tobie podać chusteczkę zebyś nos wysmarkał?

Gość gość
mnie zacionzyl taki jeden kolo bo mowil ze wyciagnie przed koncem a nie wciongnal i urodzilam dziecko znalazlam faceta a jego naciagnelam na alimenty 700 zloty 1/3 tego co zarabia neich frajer cierpi