Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucony facet

Pilne! Kobieta nie chce usunąć dziecka!

Polecane posty

Gość gość
Podaj namiary na partnerkę doradzę by zgłosiła cię do prokuratury o namawianie do przestępstwa! !

Gość gość
Nie korzystam z prezerwatyw, bo dość dobrze kontroluje swoje podniecenie i NIGDY nie skończyłem w pochwie kobiety. buahahahahahahahahahahahaha, weź no koleś sie puknij, Trzeba było uważać na lekcjach biologii,albo chociaż samemu doczytać o zapłodnieniu zanim sie wziąłeś za ruch......No jak widać seks też wymaga odrobiny intelektu a nie tylko dygającego ptaka

Gość gość
Oszzz Ty w życiu! Nigdy nie skończył w środku i jest z tego dumny! :-D

Gość gość
gość dziś jak czytam takie odpady spoleczne to obrzydzenie do gatunku "meskiego" narasta, takich sk****ysynow jak ty jest pelno x Kobiety same WYBIERAJĄ z kim uprawiają seks! Teraz widać na kogo lecą kobiety :P

Gość gość
glupie prowo

Gość gość
gość dziś glupie prowo x Prowo bo ludzie nie uprawiają seksu :)

Gość gość
Nie przejmuj się, pewnie nie twoje. Zaprzecz ojcostwu, niech sądownie zrobią testy. Nie cykaj nic.

Gość gość
Bartek, nie łam się! Jestem z Tobą!

Gość gość
Przeraża mnie ciemnota polek! !! Jak się odbywa stosunek seksualny to jest możliwe zajście w ciążę! Do tego jedyna nieszkodliwe dla zdrowia to prezerwatywa i kalendarzyk reszta to syf szkodzacy! !! Nam podczas badań doradzi ginekolog. Nam bo nie jestem tak ograniczona umysłowo by wstydzić się partnera podczas badań ginekologicznych cipki czy porodów! Mamy prawo do bliskiej osoby podczas badań czy zabiegów w szpitalu do tego jest to NASZ świadek z którym się liczą i nie mają prawa wyprosić. Ust 2008 art 21 Prawo Pacjenta. Tylko ograniczeni i nie do uczeni zachodzą w niechcianą ciążę. My mamy dwójkę planowanych dzieci.

Gość gość
Po 1. Mysle, ze to prowo. 2- autor cos tam piszczał, zeby go nie umoralniac: czlowieku, po to jest forum zeby sie wypowiadac! Po 3- aborcja to jest morderstwo, choc w tej kwestii zdania sa podzielone i nie chce sie bezsensownie z nikim klocic, kazdy ma swoją racje, pokój i szacunek. Po 4' nadal mysle, ze to prowo

Gość gość
Do aborcji nie zmusisz, jak zdecydowana urodzić to urodzi, ja usunelabym ale to nie ja umawiałam sie z Tobą na seks ;) Możliwe, żę to nie Twoje, powiedź, że zażądasz badan dna, jak nie spuści z tonu to moze Twoje a wtedy wiej jak najdalej, sa państwa gdzie ekstradycja nie dociera.