Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiasta

Firma do stron WWW itd okolice wawy

Polecane posty

Gość mysiasta

Potrzebna firma z okolic wawy, Piaseczno, góra kalwaria, wykonująca nie drogo strony www, wizytówki i takie tam:)

Gość gość
A po co z okolicy Warszawy? Można to zrobić zdalnie. Zapraszam anna@annaonline.pl - od 200zł netto na umowę o dzieło wykonam stronę do 5 podstron. Pozdrawiam

Gość Pingwin z jamajki
heh może chce sie z nimi spotkac tez czy cos:P Ja moge polecić pinmedia.pl korzystałem - śwwietny kontakt, wszytsko na czas...czego chciec wiecej :P

Gość Z pasją
Jeśli chodzi o tworzenie stron internetowych- lokalizacja tak naprawdę nie ma aż takiego znaczenia, bo wszystko można załatwić przez internet. Polecam tę firmę, znajomym robili aplikację www i grę- http://poliman.pl.

Gość Lucky7878
a moim zdaniem ma to znaczenie, firm it jest wiele, niektóre chałturzą , inne zajmują się pracą profesjonalnie. najlepiej podjechać i wszystko omówić niż zdalnie poprawiać i poprawiać w nieskończoność. dzwon do pin media, umawiaj się na spotkanie i nie wierz w firmy, które zdalnie za kilka złotych zrobią Ci fajny projekt

Gość Azir
Hej, też u nich logo zamawiałem w pinmedia.pl znaczy, no jasne, że można zdalnie ale jak moge to wole kogoś z kim moge na żywo pogadać. Szczególnie jeśli potrzebował bym parę rzeczy opisać. Polecam bo dobry kontakt!

Gość Makrel25
PinMedia.pl mogę szczerze polecić, Panowie byli bardzo cierpliwi i wszytko szło dogadać. Sprawdźcie stronkę i śmiało

Gość finn2222
no dobra zaufałem wam i wysłałem tam moje projekty, bardzo konkretni tzn, wiedzą o co chodzi! czasem to jak gadam z ludzmi to jakby obrażeni że w ogóle sie do nich zgłaszam haha. Pinmedia.pl pod tym względem super

Gość alekalek
trzeba przyznać, że porządna firma bo dają gwarancje i jak po pół roku coś nie tak to nie robia łaski!

Gość Annnkakaa
Tak jak ja! Tylko że ja wybrałam Neo Fusion ich polecił mi znajomy, finalnie i ja jest bardzo zadowolona

Gość Mycha_877
Neo Fusion znam mi też robili stronę www, ale też pomagali z fanpagem na fb i tworzyli logo firmowe. Ogólnie pełen profesjonalizm!