Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Adorowana przez dużo starszego mężczyznę

Polecane posty

Gość gość

Witam. Niedawno poznałam dzięki znajomym pewnego faceta po 50. Byliśmy razem w górach i już tam zauważyłam, że ten mężczyzna przejawia duże zainteresowanie moją osobą. Nie gustuję w panach w wieku mojej matki, więc też starałam się wszystko obracać w żart, ale wygląda na to, że nowy znajomy wcale nie zamierza odpuszczać. Teraz ciągle pisze do mnie na fb, proponuje kawę, a ja cóż nie czuję się dobrze z tym. Wolałabym mieć młodszego adoratora...

Gość gość
Ale w czym problem? Piszesz, że nie jesteś zainteresowana i tyle

Gość gość
A życie to nie koncert życzeń :classic_cool: Albo bierz tego co na ciebie leci albo wibrator sobie kup :P

Gość gość
Nie jestem i chciałabym, żeby się przestał mną interesować, ale nie chciałabym bym być też nieuprzejma, tym bardziej że to bliski kolega moich znajomych i pewnie jeszcze będę na niego trafiać.

Gość gość
Miał ktoś podobnie? Jak w delikatny sposób zniechęcić do siebie tego faceta?

Gość gość
Czasem nie da się delikatnie trzeba powiedzieć szczerze oczywiście nie krzycząc czy wyzywając, ale postawić sprawę jasno. Za chwile będzie temat w stylu nie chciałam go urazić więc poszłam z nim do łóżka jak to odkręcić. Sytuacja jest prosta nie zrozumiał okrężną drogą to trzeba prosto ewentualnie pogadać ze znajomymi. Chyba, że gdzieś w głębi podoba ci się ta adoracja.

Gość gość
Nie można przepraszać że się kogoś nie kocha jak jest różnica wieku to musiał brac po uwagę odrzucenie, ale skoro nie mówisz mu tego tylko obracasz w żart to może myśli że się z nim droczysz albo jesteś z tych, które trzeba bardziej adorować. Ludzie komplikują sobie życie przez tyle niedomówień, obawy co pomyślą inni albo czy nie urazimy kogoś. Nie jesteśmy dziećmi i jeżeli odnosimy się do ludzi z szacunkiem nie oznacza że musimy robić wszystko alby ich zadowolić. Co z tego że macie wspólnych znajomych im wcześniej to przerwiesz tym lepiej a i jemu po czasie przejdzie.

Gość gość
Dzizas, co za wysyp takich tematow. Jakiemus 50 latkowi sie nudzi czy co.

Gość gość
Zrobię tak jak piszecie. Nie chcę, żeby ten człowiek mnie dalej adorował.

Gość gość
Tym bardziej jesli macie wspolnych znajomych to powinnas te sytuacje jak najszybciej wyjasnic. Tacy podstarzali panowie lubia pokazywac znajomym jak to mloda na nich leci. I nigdy nie maja nic przeciwko zeby znajomi mysleli, ze sie bzykacie. Pomysl o tym zanim wszyscy oprocz Ciebie beda wiedzieli, ze na pewno ciagniesz mu druta. Sama widzisz ile juz jest nieporozumien. Ty myslisz , ze obracasz sprawe w zart a on traktuje to jako zachete do dalszej adoracji.