Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na wakacje we wrześniu z chłopakiem?

Polecane posty

Gość gość

Planujemy z chłopakiem jechać gdzieś na wakacje początkiem września. Planujemy jakiś ok tygodniowy wypad do Polski. Ktoś ma jakies pomysły gdzie jechać?

Gość gość
Borne Sulinowo

Gość gość
Namysłów

Gość donatana
A może coś takiego jak CityBreake? Itaka ma taka opcję i można na kilka dni wylecieć do Rzymu, Aten, Wiednia, Londynu czy Paryża. To dopiero niezapomniany czas.

Gość MalynowyBoy
A może weź swojego boja na Teneryfę? Widziałem, że w ofercie Itaki własnie jest i to w dosyć przystepnej cenie.

Gość donatana
Właśnie oferty Last Minute braliśmy tez pod uwagę. Na Itace tez patrzyliśmy i nawet jakies oferty promocyjne są, ale jescze kierunku nie znaleźliśmy. Ale w sumie na Teneryfie nie byliśmy. Może i to dobry pomysł.

Gość myszkaa11
Donatana, City Break według mnie poza sezonem wakacyjnym są najlepsze. Wakacje lepiej poświęcić na dłuższy wyjazd. Zamiast kombinować i długo się zastanawiać zapisz się do newslettera itaki. Wtedy będzie na bieżąco kontrolowała, ciekawe możliwości wyjazdu.

Też mi się wydaje, że najlepiej będzie pojechać z dobrym biurem podróży, np z Itaką, na jakieś last minute, bo rezerwować first minute na to lato już się nie da.

Gość gość
A skąd wiecie czy chca jechac za granice..? A moze chca we wrześniu w Polsce aby troche taniej spedzic urlop? Piernicze ,wole nasz Bałtyk albo Karpacz czy inne Węgorzewo. Jezdzilismy z chłopakiem tez we wrześniu nad Bałtyk i naprawdę nie żałuje.Plaża porządnie nagrzana,wyprzedaże,na plaży luz nie ma bachorów i nikt mi po kocu piachem nie sypie...gofry tańsze ... :)

Gość moni321
A może tak niekonwencjonalnie i bardzo oryginalnie zarazem? Wszyscy tylko jedno w głowie mają - którą bardziej znaną promenadą się przejść by być bardziej trendy. Proponuję spędzenie upojnego czasu w htpps://www.hotelponiatowski.pl. Zawsze to cisza i spokój oraz możliwość poświęcenia drugiej osobie pełni uwagi.

Miejsce może nie zbyt wyszukane ale we wrzesniu jak już nie ma tylu turystów może być uroczo! Mam na myśli Zakopane. Ja byłam z mężem w zeszłym roku, pogoda nam się udała, a nocowaliśmy w Kasprowym www.kasprowy.pl . Idealne miejsce na weekend we dwoje, najlepszy widok na góry, jaki kiedykolwiek widziałam

Gość tojajestemtylkoja
A może zabierz go gdzieś do ciepłych krajów? Na Itace jest bardzo dużo ofert, na pewno się wam coś spodoba.

Gość martepanka
Ja z Itaką planuję wybrać sie w końcu na jakąś wycieczkę objazdowa. Może opcja "Nareszcie w Budapeszcie". Muszę się z chłopakiem zgrać z wolnym i zaplanować czy damy radę zaklepać sobie na ten sam czas.

Gość gość
A ja tam lubie polskie góry :) spojrz na dom wypoczynkowy Kaja w Świeradowie Zdrój- mi sie tam bardzo podobalo zeszlego lata :) ceny sa przystepne a okolica cudowna :)

Gość gość
Może do Sarajewa?

Gość gość
zdecydowanie do Zakopca!to najlepsza pora

Gość Paulina_Linka1982
Też polecam Zakopane. W zeszłym roku byłam z narzeczonym w październiku i było mega, pochodzilismy po górach bez tłumów na szlaku i w hotelu też spokój i mało osób. Idealnie dla pary. Nocowalismy w Kasprowym, polecam wszystkim - www.kasprowy.pl

Gość proletka
@gosteczkowa Turcja to fajny kierunek, ale dlaczego chcesz lecieć własnie tam? Mnie zaciekawiły oferty na Karaiby i tak sie zastanawiamy czy ktoś leciał już w tym kierunku z Itaka i może cos polecic? Może jakiś hotel sprawdzony?

Gość krzysiaq
Jest wiele fajnych miejsc na wrześniowe wakacje ;) My wybraliśmy góry, a dokładniej Zakopane. Dojazd naprawdę dobry i całkiem tani więc mogliśmy poszaleć i wybrać nieco droższy apartament na bookaparcie. I tak nie zapłaciliśmy jakichś kosmicznych cen, a ten tydzień był naprawdę miło spędzony ;)

Gość hawanaan
Ja stanowczo wolę jak już to opuścić Polskę i jednak odpoczac :) Chyba zamiast zakopanego chętniej poleciłabym do Turcji z Itaką. Szczególnie, ze jeśli chodzi o koszta to sa podobne.

Gość kajeczka96
My byliśmy w Portugalii, organizowaliśmy wakacje na własną rękę jakiś czas temu, bo i loty w fajnych cenach były i noclegi na bookaparcie złapaliśmy tanio :)

Gość paaaulinkax
Jeśli chodzi o Polskę to może Kazimierz Dolny? Fajne miasto, bardzo klimatyczne. Do tego można znaleźć całkiem fajne noclegi na Bookaparcie.

Gość Aidealna

Niedawno wróciłam z Krety, byłam na wczasach z Rainbow bardzo polecam, o połowę mniej ludzi w sezonie i o 1/3 niższe ceny. Moim zdaniem nie ma co się pchać w środku sezonu, no chyba że ktoś musi ze względu na dzieci 🙂 No albo jeśli ktoś lubi baaardzo ciepło, mi 25 - 28 bardzo pasuje 🙂