Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robertoooo

Pytanie do kobiet o podniecenie.

Polecane posty

Gość Robertoooo

Zauważyłem ze niektóre moje działania wobec kobiet przynoszą efekt w postaci ich napalenia :) ale dzieje się tak dopiero po jakimś czasie (ok kilkunastu minut). Dziwi mnie to, bo jeśli kobieta w jakiś sposób mnie podnieci, to od razu czuję mrowienie rozpieranie w penisie no i nabrzmiewa on w zasadzie natychmiast. Więc jak to jest u Was? Ile minut po zaczynacie odczuwać podniecenie? Czy ma ono jakieś fazy, czy też może następuje gwałtownie i od razu rzucacie się na partnera? ;) Chodzi mi o sytuacje gdy w momencie kiedy wystąpił bodziec (namiętny szept, uścisk, film erotyczny) nie byłyście podniecone, bez erotycznych myśli czy zamiarów.

Gość gość
Ja jestem ciagle podniecona !

Gość Robertoooo
A czym to się objawia?

Gość bella  86
Zazwyczaj podniecenie pojawia się zaraz gdy nastąpi w/w bodziec.

Gość Robertoooo
Skąd zatem to opóźnienie? Szepcę coś do ucha, a efekt widać dopiero po kilku minutach.

Gość gość
gowniarz jestes jak takie glupie pytania zadajesz

Gość Jantoś
Może przed szeptaniem po prostu włóż z powrotem sztuczną szczękę ;)

Gość gość
13.47 zwłaszcza przy badaniu cipki u ginekologa dlatego idziesz sama bez partnera by ci przy badaniu nie przeszkadzał się skupić na ginekologu.

Gość gość
Ja się podniecam na myśl o pęcie mojego misia :) jest grube i duże i jak myślę o tym co on nim potrafi robić to się mokra robie

Gość gość
O masakra jakie ktos ma pytania:)

Gość gość
znudzony życiem obibok

Gość gość
Tak mówiąc oględnie dlaczego ma się nie podniecać podczas badań pacjentka skoro często się mocno podnieca ginekolog widać to po jego wzwodzie jak stoi członek. Dlatego może nie powinno się chodzić samej jak ta pisząc dziewczyna. Gdy jest jej samiec przy badaniu skupia się ginekolog na badaniu dróg rodnych a nie na ładnej pacjentce i jej cipce.

Gość gośćgaga
Kobiety podnieca sytuacja i poszczególne etapy gry wstepnej ,to może być spojrzenie,szept,uśmiech i słowa ale jednocześnie tym samym można zniechęcić partnerkę.Nam nic nie staje tylko się rozlużnia,przygotowuje do seksu.Mężczyzna sie podnieca na widok ładnego ciała dla kobiety ważniejsze jest zachowanie faceta i ta atmosferka którą stwarza,co nie znaczy,że nie można zaszaleć.

Gość gość
Ginekolog to sie juz tyle ich naoglądał ze przy żadnej mu nie staje, biedne zony ginekologów.

Gość gość
Przy każdej nie staje bo jest koneserem i tylko przy badaniu ładnych c**ek. Dlaczego skoro się na ogląda to brał udział ginekolog w seksie z małolatami z domu dziecka był również policjanci i urzędnicy sprawa była w tv bardzo głośna! !Czyli ginekolog jest wrażliwy na młodziutkie cipki! !! Wiadomo stare nie podniecają wiec nie pisz bzdur że wiele widział! !! Do tego u nas ordynator ginekologii związał się z pacjentom zostawił żonę i pelnoletnią córkę. Był już starszy widział wiele c**ek ale zauroczyła go ta jedna pacjentki. Dlatego nigdy nie może być sam na sam z pacjentom ginekolog w cywilizowanych krajach.Ja jestem zawsze nawet w szpitalu z mężem podczas każdego badania czy zabiegu. Zapewnia nam to Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21.

Gość gość
na twoja nie poleci bez obaw pustaku