Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mo378400

Zakochalam sie w kobiecie

Polecane posty

Jakis rok temu na wakacjach poznalam kobiete starsza od siebie,cos sie miedzy nami wtedy wydarzylo.Od tamtego czasu spotykamy sie jesli jest to tylko mozliwe poniewaz mieszkamy bardzo daleko od siebie.kocham ją,i ona raczej tez cos do mnie czuje.problem w tym,ze ona ma dzieci,ktore oczywiscie nie wiedza o naszym zwiazku.nie wiem co robic

Gość gość
Strasznie to trudne, chyba nie ma co zawracać głowy kobiecie, która ma dzieci, myślę, że nigdy do konca nie mozna być szczęśliwym w lesbijskim związku. Czy od zawsze podobały Ci się kobiety ?

Oczywiście, że można być szczęśliwym, o ile inni ludzie i druga połówka cię nie krzywdzą (takim myśleniem) lub jeśli jesteś twarda. Dystans i dzieci (wnioskuję, że jest sama) to nie są niemożliwe do przezwyciężenia przeszkody jeśli chcesz o to walczyć (i ona też) i jeśli warto (nie znam waszej sytuacji).

Nie,nie od zawsze.pierwszy raz jestem w zwiazku z kobieta. Sytuacja jest taka,jest spora roznica wieku,dzieci i ogromna odleglosc.zawsze kiedy sie spotykamy czuje sie wspaniale.nie wiem czy taki zwiazek ma szanse,ukrywajac sie przed dziecmi i rodzina

Nie,nie od zawsze.pierwszy raz jestem w zwiazku z kobieta. Sytuacja jest taka,jest spora roznica wieku,dzieci i ogromna odleglosc.zawsze kiedy sie spotykamy czuje sie wspaniale.nie wiem czy taki zwiazek ma szanse,ukrywajac sie przed dziecmi i rodzina

Gość gość
Porozmawiajcie o tym czego obie chcecie i gdzie to zmierza. Ukrywanie nie musi trwać wiecznie, to zależy od was. Rodziny i dzieci przeżyją wasz ewentualny związek (nawet jeśli nie od razu, to przynajmniej będziecie miały i wspierały siebie nawzajem w tej sytuacji). Nie jesteście pierwszymi przed podobnymi dylematami. Będzie dobrze. Powodzenia, niezależnie od tego co zdecydujecie.