Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co podarujecie swoim mamom w czwartek?

Polecane posty

Gość gość

Ja zamierzam wpaść z bukietem margerytek (jej ulubionych), jakimś dobrym ciastem i... no właśnie- chciałabym podarować jej jakiś drobiazg ale nie mam pomysłu. Ubrania odpadają, bo ma dość specyficzny gust i nie zawsze trafiam, perfumy ostatnio sobie kupiła, kosmetyków nie używa (ma swój stały zestaw i sama go sobie uzupełnia). Może Wy podrzucicie mi jakąś inspirację :) Co kupicie swoim matulom? :)

Gość gość
Kilka moich propozcyji, może coś Ci się spodoba: - biżuteria (np branosoletka, broszka) - apaszka / chusta - bilety do kina/teatru/muzeum - filiżanki - kwiaty do ogrodu

Gość gość
ja mało oryginalnie, ale jednocześnie ze smakiem: oryginalne czekoladki austriackie Mozart i dobra kawa, z tych droższych.

Gość gość
wyśle sms z życzeniami

Gość gość
Sokowirówkę.

Gość gość
JA nie daję prezentów. Tylko życzenia

Gość gość
Gościu z 14:35, serdecznie Ci dziękuję !!!!! Dzięki Tobie wpadłam na pomysł - zegarek :D :D Ostatnio narzekała, że w jej obecnym zaczął przecierać się już pasek :D Dziękuję dobra kobieto, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :P :D Ale piszmy dalej, może ktoś się podeprze naszymi pomysłami ;)

Gość gość
Wiązankę kwiatów i znicz :(

Gość gość
gość dziś Nie ma za co ;) Na razie jedno dziecko wystarczy :D

Gość gość
14:58 Przykro mi bardzo, że nie masz już mamy przy sobie. Ja sobie tego nie wyobrażam, nawet nie chcę myśleć o tym... :(

Gość gość
Browara z biedry i rzel na chemoroidy bo jom swyndzo

Gość gość
Bon podarunkiem na zabieg do salonu kosmetycznego

Gość gość
Wysłałam kartkę ,zadzwonię jeszcze ,kupiłam też fajną figurkę ale jej nie wyślę bo boje się że sie stłucze ,więc dam osobiście jak będe w Pl .

Gość gość
gość dziś Wiązankę kwiatów i znicz xx Bardzo mi przykro :( To cudowne, że do niej pójdziesz i w taki sposób uczcisz jej pamięć. 🌼

Gość gość
moja ma już zarezerwowany pobyt w SPA na Śląsku, myślę, że przyda jej się taki wyjazd, agroturystyka pozwoli trochę odpocząć jej od szumu i tłoku, jaki ma na co dzień w mieście. Mam nadzieję,że sie jej spodoba, zwłaszcza, że udało się trafić na naprawdę fajne pakiety - http://silvanspa.pl/pakiety/

Ja jako, ze mamę rzadko widzę zaprosiłam na ciacho i dałam ręcznie zdobioną filiżankę z podstawką ;)

Gość gość
dla mamy i teściowej (bo jest moją drugą mamą) dam piękne storczyki i czekoladki merci ;)