Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojej koleżanki mąż jest wykładowcą na asp.jest sie czym chwalić?

Polecane posty

Gość gość

pytam bo mamy taka koleżanke w pracy ,której mąz jest wykladowcą na asp (malarz artysta itd).nie jest profesorem a tylko doktorat ma,a ona sie z tym obnosi conajmniej tak jakby to byl jakiś profesor medycyny. ja i moje kolezanki mamy tez facetów dobrze wyksztalconych i to po studiach technicznych a nie humanistycznych ,a sie tym nie chwalimy. tez was zenuje takie zachowanie?

Gość gość
NO WLASNIE

Gość gość
nie, uważam, że ma się czym chwalić. Co więcej, to bardzo dobrze kiedy człowiek jest dumny ze swojego partnera i się nim chwali bo to świadczy o tym, że ma o nim bardzo dobre zdanie.

Gość gość
Wiesz, że artyści cieszą się dużym szacunkiem wśród lekarzy, prawników itp.? Tylko dla prostaków to jest nic takiego :P

Gość gość
A przystojny chociaż bo ja skończyłam ASP i moi Profesorowie byli starzy i grubi a wykładowcy zaniedbani i zarośnięci.

Gość gość
ktos kto stduiuje kierunki na asp lub na akademii muzycznej to wiadomo ,że nie mial co zrobic z zyciem albo nie dostal sie na lepsze studia.

Gość gość
Powiedz jej, że pewnie studentki obraca za zaliczenie, bo takie czasy teraz, a na asp jest większość dziewczyn.

Gość gość
15:33 haha nie przyznawaj się do tego, że masz takie poglądy bo zrobisz z siebie idiotkę.

Gość gość
15,33 ale pojechałaś buahahhahah.Ja wiem,ze to prowo, ale i takie debilki po świecie chodzą.No faktycznie na asp i na akdemii zuzycznaje studiuja tłumy ludzi którzy marzyli w budowie maszyn i ciągników na polibudzie, ale się nei dostali buahahahahahahahahahhaha

Gość gość
" Co więcej, to bardzo dobrze kiedy człowiek jest dumny ze swojego partnera i się nim chwali bo to świadczy o tym, że ma o nim bardzo dobre zdanie." x Raczej chce się przez to dowartościować ;) Osoby, które najmocniej chwalą się osiągnięciami rodziców, dzieci czy partnerów, same najczęściej nic szczególnego nie osiągnęły, bo jeśli byłoby odwrotnie to wtedy opowiadałaby o własnych osiągnięciach, nie cudzych. To częsty schemat.

Gość gość
nie wiem czemu mialaby sie dowartosciowywać męzem skoro pracujemy w jednej firmie i jest to super praca:)na pewno lepiej platna niz męza koleżanki:)

Gość gość
nie zgodzę się - sama nie lubię mówić o sobie bo mam wrażenie, że się przechwalam (a miałabym czym), za to chwalenie partnera przychodzi mi naturalnie :)

Gość gość
ajaka to fima tak mniej wiecej no i jaka to dlaciebie super placa?

Gość gość
Żenujące, z tego powodu że nie rozumiem jak można się podpierać osiągnięciami innych.

Gość gość
można być po prostu z kogoś dumnym i nie ma to związku z twoją samooceną. To normalne w kochających się związkach/rodzinach.