Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje wymagania wobec kobiet są tak niskie, a nie mogę takiej znaleźć

Polecane posty

Gość gość

Moje wymagania: - Wiek 20-24 - musi mi się podobać, a nie mam wymagań z kosmosu - MUSI BYĆ OGARNIĘTA ŻYCIOWO, aby potrafiła sobie załatwić SAMA podstawowe sprawy. - mieć prawo jazdy, być samodzielną - aby utrzymała chociaż samą siebie, aby nie była kulą u nogi. Na prawdę to są aż tak duże wymagania?

Gość gość
niestety kobiety to takie pluskwy które sie przyklejają i wyniszczają mężczyzn, mężczyźni zaś ogłupieni myslący penisem nie zauważają tego bo im testosteron pompuje łeb

Gość gość
Ja w wieku 20 -24 lat bylm studentka, studiowalam trudny kierunek, wiec nie bylam w stanie utrzymac sie sama, wiec co bylam kula u nogi?wiekszosz dziewczyn w tym wieku to studentki . Jak chcesz samodzielnej, niezalznej dziewczyny, to postaraj sie znalezc taka pow 25 lat a ile ty masz lat?

Gość gość
Przecież napisał, że ma niskie wymagania co do kobiety, pewnie może być taka po zawodówce dla niego to i lepiej bo taka już pracuje i utrzymuje siebie a czasem i rodzinę.

Gość gość
To całkiem wysokie wymagania. Zresztą Ty chodzisz na randki czy rozmowy kwalifikacyjne?

Gość gość
prawo jazdy tez zrobilam dopiero jak skonczylam studia

Gość gość
koles pewnie sam ma ze 35 lat a szuka 20 latki

Gość gość
Bawią mnie takie ankiety i wymagania. Miłość jest ślepa, a spółki nietrwałe. Może pomyśli o sprzedaży swoich akcji. Ta która kupi ich najwięcej zostanie twoją żoną. hehe

Gość gość
Dlaczego panie tak go krytykują? Kobiety przecież też mają wymagania co do mężczyzn do związku i każda powie, że z byle kim to nie ma sensu życia sobie marnować. Kobieta wymagająca to kobieta szanująca się ;)

Gość gość
to są właśnie wymagania z kosmosu a nie niskie ..20 lat to dopiero ledwo po liceum i co i już ma wszystko umieć od razu? nauczy sie wszystkiego ale stopniowo.. dobrze Ci ktoś napisał,zmień wymagania wiekowe to wtedy prędzej trafisz ale pewnie chcesz młodą i świeżą..no ale coś za coś.