Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Mężczyźni:dlaczego zachowujecie sie inaczej przy innych facetach i

Polecane posty

Gość

robicie/mówicie różne rzeczy pod publikę, chcecie coś pokazać-jesteście przeważnie bardziej oschli, udajecie nie wiadomo co, zgrywacie "macho", a całkowicie inaczej, odwrotnie zachowujecie sie kiedy jesteście z kobietą sam na sam??? Z moich obserwacji większość mężczyzn tak ma co zawsze mnie wkurzało.;):P

Gość gość
bo są próżnymi idiotami. :D

Gość gość
mężczyźni tutaj? :D

Gość gość
żebyś miała zagadkę gggb tępa szmato !!!

Gość gość
Z kobietami jest tak samo albo i nawet gorzej, przy kolezankach wychodzi wasz pustostan w glowie, głupczycie na maksa a jak jedna kolezanka zrobi cos przebojowego to reszta idiotek zaraz ją papuguje zeby tez byc fajną:o

Gość
gość dziś wierze, że jednak kilku sie tu znajdzie.:classic_cool::D gość dziś i po co sie wylogowałeś Koterba? Wyjdź stad.;)

Gość gość
kiedyś się ta szmata chwaliła na forum, że ją dwóch waliło :D:D:D:D niezłek******isko z niej :)

Gość gość
Bo kobiety lubią być oklamywane i dlatego trzeba inaczej mówić. Nie wiadomo dlaczego wola słowo kochać się od rooochac się. A to przecież znaczy to samo.

Gość gość
Bo faceci lubią żałośnie się popisywać aby pokazać jacy są "cool" i fajni. Myślałam, że z tego się wyrasta, ale jak widzę po znajomych - nie każdy.

Gość
gość dziś ja taka nie jestem.:P No moze nieraz dostaje "głupawki" przez koleżanki, ale to jest raczej pozytywne, a nie takie popisywanie sie i wszystko na pokaz jak u większości facetów, co albo przeważnie zawsze olewam, ewentualnie złośliwie zwracam uwagę, żeby trochę ich "zgasić".:D

Gość gość
w większości są oni kryptogejami. jeśli nie lubią walenia w czoko grotę to tylko dlatego, że jeszcze nie przemogli się by tego zasmakować, a kto raz spróbuje ten juz bez tego nie bedzie mogł żyć - i oni o tym doskonale wiedzą :)

Gość gość
ona do tej pory się puszcza jest w sex friends

Gość gość
gość dziś - w twoim prymitywnym łbie może to to samo, neandertalu

Gość gość
ty masz cały czas głupawkę ściero, od urodzenia ! w ogóle jesteś obleśną i żałosną wieśniarą zwykłym śmierdzącym góównem do walenia, takim kawałkiem mięsa do rżnięcia przez samców, wiem, że wiesz o tym :D:D:D

Gość gość
18:31 no rzeczywiście rzeczowa odpowiedź, bardzo.

Gość gość
ta cała gggb to k****, która ciągle siedzi na ero wczoraj pisała, że zawsze lubiła starszych mężczyzn koło 50 więc czy ona jest normalna ??? chyba coś nie teges... a o jej sekscesach wie już każdy na kafe po co odpisujecie takiemu barachłu jak ona ???

Gość
gość dziś potwierdzam, najgorsi są ci młodsi, potem jest już lepiej, ale większość i tak chyba z tego nie wyrasta.:D gość dziś co to ma wspólnego z tematem.:D:P gość dziś ps. seks tylko z miłości.;) Zadne sex friends mnie nie obchodzi gościu.:D Jestem zakochana już od października lub listopada-sama nie wiem od kiedy.;) gość dziś ps. skoncz napierdalac i wymyslac glupoty z goscia schizofreniku.:) Nie widzisz ze mam cie gdzies??? nie czytam twoich postów.

Gość gość
Nie popisuje się przed facetami. Ogólnie nie lubię zgrywać macho, bo to dla mnie debilne. Ogólnie się macho nie czuję, więc po co mam go udawać ? to głupie

Gość gość
takimi "mężczyznami się zadajesz" to masz ;)

Gość gość
ona co chwile jest zakochana w kazdym kolejnym popychaczu :D

Gość gość
Dziewczyny uwielbiają słyszeć coś czego nie ma. U kolegów, tesciowych, psiapsiolek .....

Gość gość
najżałośniejsi są ci co to wiecznie zgarbieni, bo ich brzuch ciążowy do ziemi ciągnie, ale przy kobiecie to kij w d***e, tiu tiu, pierś do przodu, poślady spięte, brzuch wciągnięty, łopatki do tyłu. musieli chyba z Jolą Kwaśniewską ćwiczyć na tvn style :D

Gość
gość dziś nie pisze nawet o "swoich" byłych tylko ogólnie, o jakiś tam znajomych, kolegach....:P Koleżanki maja podobne spostrzeżenia chociaż nie każda.:)

Gość
gość dziś rozwiń bo średnio rozumiem. ;)

Gość gość
gggb to taka niedojrzała dziewczynka jeszcze Jeszcze Cię życie doświadczy,głupiutka :D

Gość gość
gggb, to wiecznie niezaspokojona. Ciągle o k****ach i seksie myśli. Najlepiej ssając k****a na klęczkach 50 latkowi.

Gość
gość dziś T??? :D gość dziś i tak cie poznaje koteraba.:D Wiedziałam dewiancie że masz ponad 50 lat bo 30 pare to ty na pewno nie masz🖐️

Gość gość
jeszcze się wiąże ze star****** 30 letnimi

Gość
gość dziś o czym ty mówisz?? 30 latek jest stary??? :D No tak emeryt.:D🖐️ Przecież to młody mężczyzna, nie wymieniłabym go na żadnego 20 latka.;)😍 :*

Gość gość T
:D :D