Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szwagierka ciągle żre, wyżera wszystko co jest na stole słodkie

Polecane posty

Gość gość

czy to u nas czy u teściowej, ona nie ma hamulców. Słodyczy to ile widzi tyle wciągnie. Ostatnio u nas: dwie grube rury z kremem, pól czekaloady, micha chipsów prawie ze ona całe zjadła, u tesciowej pół talerza na którym były ciastka, dwa czekoladowe miśki, cukierki... czy człowiek, który żyje jedzeniem słodyczy i nie umie się pohamować, to jeszcze człowiek czy juz zwierze? Nie lubie jej bo jest fałszywa, najpierw nadaje do mnie na teściową a potem przy mnie włazi jej w dooope z wazeliną, a ż mdli. ale wracając: nie uwazacie ze ogolnie jak sie jest w gosciach to nie wypada żreć jak swinia i zeby jedna osoba wyżerała wszystko?

Gość gość
Po prostu jej nie lubisz. A jak nie lubisz to wszystko ci przeszkadza i wszystko wytkniesz. Pewnie żre te słodycze a szczupła jak nastka i to cię w oczy kole. I nie mówią na nią zdrobniale tak jak na ciebie - hipcio

Gość gość
ile jeszcze o tym" żarciu jak świnia" tematów założysz?

Gość gość
21:16 no tak, na pewno na mnie mówią hipcio :D zwłaszcza przy moim rozmiarze 36, bajkopisarko. Chodzi mi o to, że jak jem dużo to u siebie, a nie wyżeram komuś ze stołu tak że niedługo jeszcze brzegi zacznie stołu obgryzać a szwagierka tak, ma dobrą przemiane materii ale rozmiar miseczki A a nie C jak ja, a d**y nie ma w ogóle. Tak że spudłowałaś, wagi jej nie zazdroszcze bo sama przy jedzeniu fast foodów mam lepszą

Gość gość
och,ą,ę przy moim rozmiarze 36 +4:-D hipopotamie

Gość gość
21:22 oj zdziwiłabyś się, locho,że jednak nie mam twojego rozmiaru 40 - typowego dla tłustych dooop. A szwageirki nienawidze, to fakt, bo jest falszywa, a to żarcie jej tylko mi przypomina o jej fałszu i nienapasieniu...wszystko by zeżarła i jeszcze sie interesuje ile mamy kasy na koncie...raszpla . widze ze dogadałabys sie z nią :D

Gość gość
Ty nadajesz na nia na forum. Niby lepsza jestes? A z kazdym kolejnym postem tylko się pograzasz zakompleksiona babo

Gość gość
21:24 jesteś prymitywna,podła i zawistna,gardzę takimi człekopodobnymi

Gość gość
21:44 wisi mi to i powiewa :) :D

Gość gość
Ciebie to tylko wyroohać, głupi tłumoku. Sama się prosisz wiadomo o co.

Gość gość
Żal ci dopę ściska? Niech je tyle, na ile ma ochotę, a ciebie nich skręca podgatunku uważany przez rodzinę za intruza, p.s. zeżryj coś.

Gość gość
Taką jak ty bym po pysku wyklepała, biedna rodzina do której się przyssałaś, pewnie mocno ubolewają nad tym i słusznie wsióro.

Gość gość
22:53 szwagierka jest intruzem a nie ja, bo teściowa mi na nią ostro nadaje :P

Gość gość
22:55 agresja,. taka agresja u kobiety, że aż masz ochotę bić kogoś po twarzy? uuu....niedobrze idź się leczyć agresywna babo.... fuj współczuję twemu stachowi...takiego babochłopa wziął...pewnie z braku laku :D jego pewnie po mordzie nie okładasz bo sie boisz że jak ci odda to bedziesz zęby pod łóżkiem zbierać :D

Gość gość
22:55 pisze się "wsiuro". Ile masz tam tych klas skończonych, 5? :D na dwójach pewnie :D

Gość gość
O BOŻE :D aż mi się przypomniał ten legendarny temat o żarłocznych dzieciach siostry :D:D:D to było coś :D

Gość gość
autorko straszenie jesteś prymitywna, straszne ze ktoś taki wychowuje sziecko/dzieci :(