Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

jakie sa takie najbardziej zauwazalnie zmiany na poczatku ciazy i w ktr mnw tygodniu sie pojawiaja ?

Gość gość
pierwsza zmiana... jest brak okresu (choc nie we wszystkich przypadkach). Powiekszenie piersi, bole brzucha -ale takie objawy moga wskazywac na nadchodzaca miesiaczke jak i na ciaze. mdlosci od ok. 5-6 tygodnia. Spoznia ci sie okres?

Gość gość
znaczy bo sytuacja wyglada tak ze z moj chlopak mi wlozyl tlk pare razy ale bez gumki i w dzien owulacji ( mozeliwe ze zle obliczylkam ) okres powinnam dostac w ten piatek , ale poprostu schizuje juz ze mi sie brzuch powieksza itp chociaz on nie doszedl we mnie bo do niczego tak naprawde nie doszlo wiecej ale wiem ze oni maja ten prejakulat i to mn martwi i tak wiem ze to nie bylo odpowiedzialne

Gość gość
gość dziś Brzuch powiększa się w czwartym miesiącu ciąży, a nie zaraz po zapłodnieniu. Rozbawiłaś mnie dziewczyno hahahahhaha A tak na poważnie, jak nie masz podstawowej wiedzy o współżyciu to tego nie rób! Dorośnij i zacznij myśleć dopiero o seksie.

Gość gość
dziecko, brzuch sie powieksza ok 4 miesiaca ciazy! niektorym w 3 moze delikatnie wyskoczyc brzuch, albo moze nie moga dopisac spodni..a ty chcesz zeby ci brzuch urosl jak ledwo mialas termin miesiaczki?? skoro termin okresu minal, to zrob test, bedziesz wiedziala czy jestes w ciazy.

Gość gość
nie pisze tutaj zeby mn hejtowano bo przez interent kazdy potrafi :/

Gość gość
o jezu, zle przeczytalam, myslalam, ze mialas dostac w poprzedni piatek...a ty dopiero masz dostac w ten piatek! ..wez nie schizuj.... radzilabym ci zabrac sie za ksiazki z biologii, a nie za seks.

Gość gość
db ale skoro juz to zrb to ile jest % szans na ciaze ?