Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Firma sprzątająca w Krakowie

Polecane posty

Gość gość

Hejka, Czy korzystał ktoś z firmy sprzątającej www.sprzataniemasters.com.pl z Krakowa ? słyszałam że to bardzo dobra i solidna firma. Szukam kogoś do sprzątania biur w okolicach Biznes Parku.

Gość miki323
Nie znam tej firmy, ale jak szukasz kogoś do biur to Clar System zobacz. Tutaj http://www.clarsystem.pl/oddzial-krakow/ masz namiary na ich oddział w Krakowie. Myślę, że zrobią co trzeba, bo mają szeroki zakres usług, a do tego spore doświadczenie, odpowiednie zaplecze techniczne i kadrę.

Gość wiola438
Zerknij też na ofertę tutaj: http://eclear.pl/oferta/ . Firma sprzata biura, hotele, domy. Jednym słowem wiele ciekawych powierzchni użytkowych. Warto czasem zainwestować w takie sprzątanie i mieć tak jak należy w danym miejscu za dobrą cenę.

Gość Michał

Bardzo dobrą ofertę w Krakowie i okolicach ma Anilop. Działają sprawnie, szybko i na najwyższym poziomie

Gość dania

Też mieliśmy przyjemność korzystać z pomocy Anilop przy okazji porządków po remoncie i rozważamy ich ofertę do stałej obsługi sprzątającej biura. 

Gość OsiemJeden

Ja czytalem ze w Krakowie jest dobry Catering Dietetyczny.

Gość Wika

My w pracy mamy TCS , sa super. panie milutkie, zawsze sprzetaja na tip top, elastyczni i z tego co office menagerka nam mowila to maja konkurencyjne ceny bo poprzednia firme mielismy strasznie droga..

Gość anielaX

Korzystam z firmie z pomocy Anilop już od paru ładnych miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Polecam za profesjonalizm, terminowość i dobre ceny.

Gość Luneczka

Z Krakowa to znam Anilop i mogę ich zdecydowanie polecić. Ostatnio oczyszczali nam posadzki pod firmą i naprawdę wyglądają jak nowe!

Gość fela88

Mój mąż zatrudnia do utrzymania czystości w biurach firmę Anilop i jest niesamowicie zadowolony. Czyszczenie dywanów, mycie okien oraz wiele innych prac wykonywane jest tutaj z dokładnością, a i regularne mniejsze porządki są na najwyższym poziomie