Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carmelly

Jasno brązowy sluz, co oznacza?

Polecane posty

Gość Carmelly

Cześć, może tych tematów było wiele i przeszukałam naprawdę dużo stron na temat moich dolegliwości ale niestety nie znalazłam nic specjalnego, więc stwierdziłam że napiszę i może uzyskam konkretnych porad lub opinii, wierzę w was dziewczyny! Otóż w dniach od 11 do 14 miałam miesiączkę, w jednym z tych dni kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia a następnie w sobotę i niedzielę z finałowym zakończeniem w środku. Po miesiaczce( oprócz tego że towarzyszył mi biały sluz ) przez cały tydzień kręcilo mi się w głowie, a co za tym szło mdłości, osłabienie i ból żołądka, stwierdziłabym że to grypa żołądkowa gdyby to nie trwało przez kilka godzin i zanikalo samoistnie co było bardzo dziwne. Ale może jakieś inne dziadostwo. Dzisiaj natomiast miało miejsce plamienie, ych, to była jakby taka plama jasno brązowa, która się rozciagala. Jeszcze przed tym zabolalo mnie lewy jajnik. Dodam jeszcze że pierwszy raz mam takie przypadłości i zanim cokolwiek stwierdze lub pójdę do lekarza chciałabym zaznać waszej opinii.

Gość gość
Biały śluz i ból jajnika to typowe objawy jajeczkowania. Brązowa plama to może być śluz wymieszany z odrobiną krwi. Tyle ode mnie.