Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W czym śpią wasze roczniaki

Polecane posty

Gość gość

gdy jest taki upał, że wytrzymać się nie dać. Jak moja idzie spać to jest jeszcze gorąco a wiadomo w nocy trochę się wychlodzi. Kładę ja póki cv o w pajacu ale ciężko jej zasnąć bo gorąco jej w nim. Za to w body boję się że rozkopie kocyk w nocy i zmarznie

Gość gość
mój śpi w opatentowanym przez moją tesciową ciuszku. Mianowicie jest to wzięty od chłopa worek po ziemniakach, wyprany, powyrzynane są w nim otworki na nogi i ręce. jest to płócienny, przewiewny strój. polecam

Gość gość
Śpi w pajacu, do tego ma jeszcze cieniutką kołderkę. Ale i tak w końcu się wykopie i już jej nie przykrywam, nie budzi sie więc chyba jest ok. Ale my mieszkamy na parterze więc jest u nas fajna temperatura.

Gość gość
W pidżamie z krotkim rękawem i krótkimi spodenkami. Jest cieplo wiec po co mam wciskać dziecko w pajacyk, w ktorym bedzie mu goraco. Odkopie sie to znaczy, ze mu cieplo i nie chodze przykrywac

Gość gość
jak jest upał, to moje dziecko śpi jedynie w body z krótkim rękawem, w nocy i tak zazwyczaj się przebudzam, więc jak robi się chłodniej, to go przykrywam, w pajacu czy piżamie śpi jak jest chłodno