Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoła Niepubliczna Wesołe Słoneczka Katowice

Polecane posty

Gość gość

Hej, czy ktoś z was zapisał tam swoje dziecko? jest to szkoła prywatna, więc rozumiem że trzeba płacić, ale ile? no i w ogóle czy warto???

Gość gość
ja jestem bardzo zadowolona z tej szkoły my nie płacimy, bo ja mam dziecko niepełnosprawne i ofertę mamy darmową ale ogólnie mogę ci polecić zupełnie inne podejście niż w szkołach publicznych

Gość gość
polecam :) bardzo dobra szkoła niedroga, do tego klasy są małe, więc dzieci mogą się naprawdę skupić na nauce... a nie na głupotach wg mnie warto zapisać tutaj dziecko

Gość gość
nam z mężem od razu ta szkoła od razu się spodobało super warunki lokalowe - jasne , nowoczesne sale, tablice interaktywne.. super

Gość gość
ok, ale ile osób jest w klasie?

Gość gość
4-5 osób w klasie, więc bardzo malutko, stąd tez takie nastawienie na naukę :)

Gość gość
powiem wam, że moje dziecko chodzi do tej szkoły od września i ogólnie jest mega zadowolone widzę, że jeśli chodzi o naukę, to naprawdę się stara i przynosi dobre oceny, tutaj jest też wyjątkowa atmosfera która sprzyja nauce

Gość gość
Zdecydowałam się na szkołę podstawową w zespole szkoł http://atena.edu.pl/ w Sosnowcu. Mamy akurat po drodze do pracy, więc możemy córkę podrzucić codziennie i odebrać o normalnej porze. Ja jestem zadowolona ze współpracy z nauczycielami, mam wrażenie, ze córka też lubi tam chodzić, bo nie marudzi, ze musi jechać wcześnei do szkoły.

Gość gość
przepisanie dziecka do tej szkoły było najlepszą decyzją dla mojego dziecka! jestem zadowolona z placówki!

Gość gość
moje dziecko czuje sie tu bardzo dobrze, czuje sie bezpiecznie i komfortowo, nie to co we wcześniejszej szkole polecam:)

Gość gość
ja zostanę jednak przy szkole Wesołe Słoneczka. Córka chodzi od września, jest wszystko ok, lekcji nie ma dużo, bo jest nastawienie na naukę w szkole, do tego szkoła jest dobrze wyposażona,nowoczesne tablice interaktywne fajna sprawa :)