Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przyjaznicie się nadal z koleżanką ze szkolnej ławki z liceum?macie kontakt?

Polecane posty

Gość gość

jak to jest?czy dalej po latach od skonczenia liceum utrzymujecie kontakt z najlepsza kolezanką z ławki?

Gość gość
Nie pamiętam nawet kto to był. Przyjaźnię się z 2 dziewczynami z tamtych czasów, choć nie siedziałyśmy razem. I to najlepsze znajomości ever.

Gość gość
nie miałam koleżanki w liceum,żadnej. Siedziałam sama w ławce.

Gość gość
Tak. Od przedszkola poprzez podstawówkę, liceum, studia, małżeństwa... Oj! Tyle lat! Wspaniałych lat i oby tak dalej.

Gość gość
Nie utrzymujemy kontaktów ani nie przyjaźnimy się. To nie była prawdziwa koleżanka, szkoda tylko, że to się tak późno okazało :-( Żałuje tych spędzonych chwil i myśli kiedy myślałam że to przyjaźń na zawsze. Nie wiem dlaczego postąpiła tak a nie inaczej ale długo przeżywałam to. Na początku klas psiapsiółki nie rozłączki. Ja ją b lubiłam i mam pewność ze ona mnie tez ale jakoś później wszystko się rozwiało, cos się stało i juz nie mogło być tak jak dawniej. A przyjaźń z nią ogólnie była fajna i wiem ze ona tez mnie wspomina dobrze ale niestety czasem cos się stanie, wydarzy i wszystko się psuje, wali. Lata przyjaźni od zerówki w jeden dzień sypnęly się jak domek z kart. Niestety.

Gość gość
Ja utrzymuje z przyjaciółką z która chodziłam razem do przedszkola,podstawowki,liceum,nawet jskis czas razem pracowałyśmy. Teraz mamy po prawie 50 lat,i w sumie to bardziej zyjemy jak rodzina,jak siostry.

Mam staly, choc niestety w ostatnim czasie rzadki kontakt. Bardzo dobrze wspominam czasy szkoly sredniej, niekiedy za nimi tesknie...

Gdyby nie moje 3 przyjaciółki, nie zdalabym matury. Dzięki nim jakoś Ogarnęłam 70% nieobecności z 2 klasy liceum i kolejne 70 z klasy maturalnej. Poszłam do liceum znając każdą twarz, tylko te 3 nowe, spoza powiatu, województwa. Do dziś się uwielbiamy i kontakt mamy. One do końca szkoły nie wiedziały jak zmieniły Moje życie wyrzutka. I ja po latachHsie dowiedziałam, jak im pomogła, jako ta która wszytko znała i wydawała je spoza internatu i nudy. Wisienka na torcie było to, że ja zdałam maturę od razu. Z niezlymiI wynikami, bez nauki. One nie. Mimo , że nakuwaly.zdały po wakacjach :-)

Gość gość
Ze szkoly sredniej z nikim. Z czasow studiow oczywiscie tak i jedna przyjaciolka od 6 r.z.:)

Gość gość
kciuk a czemu nie chodzilas do szkoly, konski ci nie pozwolil?