Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce schudnac. jakie cwiczenia i dieta?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 28 lat 165cm wzrostu i 90 kg. Jestem po 2 ciazach. Chce wrocic do wagi sprzed ciazy 56 kg.. prosze o pomoc. Kompletnie niewiem jak sie do tego zabrac. Cwiczyc moge tylko w domu. Najwieksza zmora to slodycze.

Gość gość
jest wiele treningów w internecie, nie potrzeba wychodzić na siłownie by móc ćwiczyć. Zacznij od czegoś łagodnego jak skalpel Ewy Chodakowskiej. Słodkie jeść możesz ale mniej..

Gość gość
Odchudzanie po ciązy nie musi być uciążliwe. Warto zapoznać się z dietami np z obk http://obk.pl/category/odzywianie/diety/ , jest tam tyle diet że z każdą z osobna można się zapoznać i ją przeanalizować. Od diety się odchudzanie zaczyna :) i tak czy siak trzeba do niej podejsc

Gość gość
Ja też jestem zadowolona z uzyskanego efektu jeżeli chodzi o odchudzanie, jeżeli chodzi o zastosowanie Foreverslim.U mnie waga spadła o 14 kg

Gość lord4sportPoznań
Prowadzę salon sprzętu fitness w Poznaniu. W swojej ofercie posiadam m.in. orbitreki, bieżnie, wioślarze, rowery magnetyczne i spinningowe. Każdemu szukającemu odpowiedniego sprzętu chętnie doradzę i pomogę dobrać odpowiednie urządzenie. Zapraszam do kontaktu: poznan@lord4sport.pl

Gość Anty____Spam
forever slim a raczej IQ Lab ile jeszcze nawpierydalacie tego swojej durnoty ? myslicie ze ktos jest glupi, ze 10 postow pod rzad jest waszego pierydolonego samozachwytu i wymyslonych historii! Jebnynijcie sie w te puste łby! Powinien sie wam ktos za d**e wziac.

Gość gość
Bo trzeba mieć bardzo dużo szczęścia aby za pierwszym razem trafić na odpowiednie i skuteczne tabletki.Ja zanim trafiłam na Foreverslim to przerobiłam trochę tabletek.le tylko na Foreverslimie wga spadała regularnie i w końcu udało mi się zrzucić te kilkanaście kilo.Nie zawiodłam się na nich i bardzo się z tego cieszę.

Gość gość
Polecam ćwiczenia z Ewą Chodakowską :) regularnie jeść, mniej smażonego, pamiętać go tłuszczach białku i węglowodanach i piciu wody. A najważniejsze to chcieć. Ćwiczenia w domu są komfortowe bo nikt na Ciebie obcy nie patrzy ani nie komentuje.