Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie odzyskać dane z dysku

Polecane posty

Gość gość

Wynikła dziwna sytuacja, o której długo by opowiadać. Potrzebuje dobrego fachowca co zajmie się odzyskaniem danych z wyczyszczonego dysku. Najlepiej Kraków i okolice +15km

Gość gość
www.redicreo.pl Serwisuje u nich sprzęty już od dłuższego czasu. Dobrzy specjalisci. I myślę, że dane spokojnie odzyskają

Gość gość
potwierdzam, potwierdzam w redicreo są zdecydowanie najlepsi a co najważniejsze ceny mają bardzo konkurencyjne tym bardziej, że w serwisach to potrafią teraz nieźle zdzierać z człowieka jeszcze jak zauważą że się nie za bardzo w temacie orientuje, w redicreo są mega w porządku, szybko pracują więc człowiek nie odcinają od komputera nagle na pół miesiąca, ogólnie wielki plus

Jeżeli pliki usunięte zostały niedawno to za pomocą odpowiedniego programu można je odzyskać choć wiem też, że niektórzy informatycy w serwisach potrafią odzyskać wszystko czy to z zalanych czy z uszkodzonych dysków - trzeba poszukać w necie, teraz wszystko jest dostępne w sieci. A na przyszłość by uniknąć podobnych problemów polecam ArubaCloud największą europejską chmurę publiczną. Aruba Cloud hostuje swoje serwery w nowoczesnych centrach danych o standardzie Tier IV, korzystających z najnowocześniejszych rozwiązań dostępnych na rynku. Obecnie posiadają centra danych we Włoszech, Czechach, Francji, Niemczech i Wielkiej Brytanii. Oferują najtańsze VPSy w Polsce, w cenie 4 PLN za miesiąc z 1 CPU z procesorem Intel Xeon, 1 GB RAM i 20 GB SSD. Można testować ich usługi za darmo przez 60 dni, wystarczy odebrać darmowy voucher. Wszystko będzie wtedy bezpieczniejsze na naszym komputerze nawet jak ulegnie on awarii. Szczegóły na http://www.arubacloud.pl

Gość gość
Pytaj w dobrych serwisach komputerowych. Mi swego czasu bardzo ważne pliki odzyskiwali w Enter Serwis w Gdańsku. Jechałem tam do nich aż z Łodzi bo wszędzie mówiono mi, że lipa już a znajomy z Gdańska ciągle nalegał twierdząc, że tam się nie poddadzą i miał rację :)