Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim lepiej jest być kobietą czy mężczyzna i dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Kim lepiej jest być kobietą czy mężczyzna i dlaczego

Gość gość
Mężczyzną! - Nie musisz być atrakcyjny, udowadniać wartości - starczy, że jesteś - Możesz założyć rodzinę dopiero jako stary dziadek - Łatwiej sikać w plenerze, a to ważne ;)

Gość gość
15:53 A ty jesteś kobietą?

Gość gość
Facet może najwyżej dostać w mordę. Kobieta może dostać w pape + zostać zgwałconą. 1:0 dla mężczyzn.

Gość gość
Chłop musi pracować,kobieta tylko konsumuje

Gość gość
Tylko naiwniaki tak kończą.

Gość gość
Mężczyzną, nie trzeba przeżywać okresu, ciąży, porodu!

Gość gość
Kobiety też nie muszą jeśli nie chcą. Więc będąc kobietą też nie TRZEBA nie ma takiego nakazu w prawie na całe szczęście bo przy rządach PISU może w końcu będzie.

Gość gość
Oczywiście nie mowie o okresie ale ja mam akurat bezbolesne i 2 dnioqe więc mi to rybka mam czy nie mam ;)

Gość gość
lepiej być kobietą po 1. nie masz ryja jak zad pawiana po 2. możesz zmanipulować mężczyzna tak aby ci służył i był twoim niewolnikiem po 3. kobiety są inteligentniejsze od mężczyzn

Gość gość
Tak k***a inteligentniejsze.

Gość gość
Ten swiat przez mezczyzn dla mezczyzn. Kobieta ma dwa wyjscia. Albo zaakceptowac swoja role i przezyc w miare szczesliwii bezproblemowo ale bedac zawsze "przedmiotem" A nie podmiotem. Drugie. Stać się mężczyzna i żyć według ich reguł zyskując podmiotowość ale tracąc kobiecość. Tak czy siak p********e.

Gość gość
Facetem bo: - nie musi się tak pielęgnować jak kobieta, te mycie włosów, fryzjerzy, manicury i inne g****a by być atrakcyjnym wystarczy fajny fryz i siłownia - nie musi nosić tych niewygodnych obcislych szmatek, ciasnych szpilek, stanikow które gniotą i grzeja dodatkowo w lato - może chodzić z gołą klatą gdy jest gorąco - sikanie na stojąco i mniejsze ryzyko infekcji narządów intymnych - może podrywać zagadywac i zdobywać fajne kobiety - więcej mu wypada, nikt nie powie, nie siedz tak, chodź tak, nie pluj czy nie przeklinaj albo nie pal i nie pij bo kobiecie to wszystko nie wypada - może zrobić dzieciaka i spieprzyc żyć sobie spokojnie a kobieta musi chować i tracić życie Długo tak jeszcze mogę wymieniac ale tyle starczy.

Gość gość
Kobiety też nie muszą jeśli nie chcą. Więc będąc kobietą też nie TRZEBA nie ma takiego nakazu w prawie na całe szczęście bo przy rządach PISU może w końcu będzie. xxx Ale czasem kobieta chce być matką więc wtedy musi przeżyć ciążę i poród jako zło konieczne. A facet może zostać ojcem nawet i tuzina dzieci, a wystarczy mu do tego że włoży i wyjmie ;)

Gość gość
Co z wami się dziej***aby. Ciągle narzekanie na ciążę, poród, malowanie się, szpilki, spódnice. Macie problem z własną seksualnością chyba.

Gość gość
14:56 Ktoś musi urodzić padło na kobiete no cóż z jakiegoś powodu tak Bóg nas stworzyl że kobieta ma vagine a facet penisa nie na odwrót..

Gość gość
16:58 A ty kim jesteś ? Jeśli facetem to się nie odzywaj bo nie zrozumiesz

Gość gość
Ja tam zmieniam płeć i gitarka nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć

Gość gość
14:56 Ktoś musi urodzić padło na kobiete no cóż z jakiegoś powodu tak Bóg nas stworzyl że kobieta ma vagine a facet penisa nie na odwrót.. xxx Gdyby facet miał waginę, to byłby wtedy kobietą, a jak kobieta ma penisa, to jest mężczyzną. A gdyby babcia miała wąsy...