Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem żonaty a kocham mężatkę.

Polecane posty

Gość gość

Ludzie pomocy Nie moge przestac o niej myslec. Mam 35 lat, ona 30. Mam corke, ona ma dwoje dzieci. Ona sie buduje a ja koczuje z zona w jej mieszkaniu. Co robic? Ona tez mnie kocha ale boi sie odejsc od meza bo on pracuje za granica a ja? W Polsce zarabism marne grosze i nie jestem w stanie utrzymac mieszkania i 4 osob!

Gość gość
Rozwiedz sie

Gość gość
Więc nie masz wyjścia,musisz zostać z żoną. Skoro jej mąż jest za granicą dobrze zarabia budują dom to ona nigdy od męża nie odejdzie żeby związać się z tobą skoro nie jesteś w stanie zapewnić jej utrzymania Tym bardziej że ona ma dwoje dzieci-w sumie miałaby alimenty na te dzieci ale ona nie zrezygnuje z tak wygodnego życia. Więc musicie nadal pozostać tylko kochankami nic więcej

Gość gość
Kochankami? Tak mu radzisz? Wstydz sie! Autorze po co brales slub z zona? Zycze Ci jak najlepiej, ale nie schodz na psy. Ten swiat jest pelen s*******i nie badz jednym z nich. Czy nie pieknie bedzie na stare lata trzymac dłoń tej jednej jedynej kobiety? Chyba, ze wolisz przewinac se osiem żon. W takim razie nic nie wiesz o milosci. Ale ja mimo, ze Cie nie znam to wierze, ze jednak jestes wartosciowym czlowiekiem :)

Gość gość
Zony nie kocham. Nigdy nie kochałem. Ślub był przez typową wpadķę.. złapała mnie na dziecko.

Gość gość
dziś to ile razem sie znacie?

Gość gość
Z zona juz jestem 10 lat a po slubie 5. A z moją ukochaną znamy sie od dwoch lat

Gość gość
Ciezki orzech...

Gość gość
gość wczoraj Z zona juz jestem 10 lat a po slubie 5. A z moją ukochaną znamy sie od dwoch lat x Po kiego grzyba bujałeś się z kobieta 5 lat jeżeli nie kochałeś jej ?

Gość gość
no a po kiego grzyba 95% ludzi ze soba siedzi? zeby inni nie gadali, z wygody, dla seksu, mniejszych rachunkow, by miec z kim wyjsc itp :O

Gość gość
gość dziś no a po kiego grzyba 95% ludzi ze soba siedzi? zeby inni nie gadali, z wygody, dla seksu, mniejszych rachunkow, by miec z kim wyjsc itp pechowiec.gif x Statystyka z sufitu, skąd te 95%? Jest dużo takich par, małżeństw ale 95% to trochę zawyżona liczba.

Gość gość
jeszcze dzieci, kredyty, wspolny biznes, lenistwo, strach przed samotnoscia

Gość gość
statystyka z szerokiego otoczenia a ze znam duzo ludzi to... 🖐️

Gość gość
dziwnych ludzi znasz, ja znam innych.

Gość gość
Autorze to ja z 17:44 wczoraj. Ktos tu dobrze napisal, ciezki orzech. Dla mnie osobiscie najwazniejsze w zyciu są miłość, ale tez poświęcenie siebie dla innych, przekladanie cudzego szczęścia nad własne (wbrew pozorom nie jestem matka polka meczennica, bo mąż tez sie dla mnie piswieca i wychodzi po rowno) Ale nie chodzi mi o to, zeby opisywac jak ja żyje, tylko zeby dac Ci rade. Po 1) to jest TWOJE zycie, nikt za Ciebie nie zyje i nikt za Ciebie nie umrze. Moze psycholog? On Ci nie da gotowych odpowiedzi, ale pomoze znalezc droge. Druga sprawa, to ze idea rozwodu, zostawienia zony z dzieckiem to dla mnie upadek moralny, zaden powod do dumy. Ale po 3) miłość... To jest tak piekne, silne uczucie... Nie wiem co Ci doradzic, ale zycze by sie ułożyło