Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

meble dla chłopca

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma 6,5 w wrześniu idzie do szkoły,planuję do tego czasu kupić mu nowe meble do pokoju tzn.łóżko,biurko,szafa,regał i komodę Pochwalcie się jakie macie meble,gdzie kupiliście i za ile :) rozglądałam się póki co w IKEA i w Agacie ale w IKEA mam problem z doborem tych wszystkich elementów z jednej serii :)

Gość gość
ja kupowałam w BRW,łącznie wyszło mnie to 2100zł

Gość gość
ja mojemu 9 latkowi kupiłam właśnie w Agacie serię Voyager,jestem zadowolona,jakość fajna,dziecku się podoba,szafa bardzo pojemna,ceny możesz zobaczyć na ich stronce :)

Gość gość
Ja bardzo dobre meble dla mojego synka znalazłam w http://meble-wojcik.com/ . Wyglądają bardzo oryginalnie, a nie były szczególnie drogie jak na taką jakość.

Gość gość
Ja postawiłam na oryginalny wygląd pokoju dziecka, podpatrzyłam mebelki na stronach nt urządzania wnętrz i zamówiłam meble na wymiar. Dostałam idealnie to, co chciałam mogłam sama zadecydować co i jak i wyszło przepięknie i w dodatku funkcjonalnie. Meble zamwiałam w www.kuchrem.pl - bardzo fajna ekipa, polecam

Gość IrenaX
Hej polecam popatrzeć na nową kolekcję BRW. Tutaj masz kilkadziesiąt szafek do wyboru i możesz kupować pojedyncze egzemplarze. Nie będziesz miała trudności z dopasowaniem wszystkiego. Poza tym meble Possi Light (http://www.possi.furniture/) mają zaokrąglone rogi, więc syn nie powinien nabiić sobie guza przy bliskim spotkaniu z szafką :D

Gość gość
Ja też zdecydowanie polecam meble Possi Light z BRW do pokoju dziecka. Możesz fajnie go zaaranżować, stawiając na różne kolory drzwiczek oraz kupując różnej wielkości moduły. PS: polecam Ci wybrac się z dzieckiem do salonu - fajnie go uczyć od najmłodszego podejmowania decyzji. :)

Gość gość
Wszystko zależy od wieku dziecka, ale wiadomo, że warto go w to zaangażować. Różnokolorowe drzwiczki, to też fajny pomysł. Wszystko zależy od naszej fantazji. W przyszłości, kiedy dziecko podrośnie możesz dokupić biurko, by miał gdzie odrabiac lekcje. ;)

Gość gość
Sprawdziłam polecane przez Was meble modułowe Possi Light i co tu dużo mówić - kupiłam :) Bez obaw można je kupić także do pokoju malucha i to co koleżanki pisały wyżej -> dokupywać kolejne moduły wraz z wiekiem lub wymienić same fronty by uzyskać efekt nowych mebli. A kasa zaoszczędzona :)

Gość gość
Zdecydowanie, cena to jeden z głównych atutów tych mebli. Przecież za całkiem spory zestaw trzeba zapłacić nie więcej, niż 3000 zł. No i myślę, że ich wygląd jest na tyle uniwersalny, że małemu urwisowi także się spodoba. :)

Gość gość
Ciekawe rzeczy tutaj wypisujecie. Odwiedziłam stronę z meblami, którą tutaj ktoś wrzucił. Przyznaję, że mebelki prezentują się całkiem, całkiem jest na czym oko zawiesić. Jednak, czy do pokoju dziecka nie są zbyt ekskluzywne?

Gość renagoo
Do pokoju dziecka fajne meble widziałam w agacie, sami kupiliśmy taki kolorowy zestaw dla córki. Prezentuje się bardzo ładnie, jest przytulny , córka lubi przebywać w swoim pokoju.

Gość Meen22
@gość - ale co to znaczy "zbyt ekskluzywne"? Moim zdaniem Possi Light są w sam raz do każdego rodzaju pomieszczenia. Może pałacu królewskiego nimi nie wypełnisz, ale mieszkanie - jak najbardziej. Według mnie mają przyjemny, klasyczny design, a poziomem "ekskluzywności" możesz sterować poprzez kolorystykę. Zamiast białych, wybierz kilka kolorów drzwi. Dziecku powinno się spodobać. :)

Gość gość
W sumie pomysł z kolorami nie jest taki zły. Taka gama kolorystyczna pozwoli mieć drzwiczki w innych kolorach przy każdym module :D Pokaże meble mojemu maluchowi i zobaczymy co on na to. Chciałbym go uczyć powoli samodzielnych decyzji. A w jego wieku to zapewne i tak będzie się trudno zdecydować na kolor :)

Gość Meen22
Hmm, moim zdaniem owszem, z dzieckiem można porozmawiać na temat tego, że zamierzasz kupić mu meble, ale za bardzo nie ma co sięgać po jego radę - w końcu jeszcze za mało wie o życiu. Raczej zwróć uwagę na to, jakie kolory mu się podobają w ksiażeczkach czy wtedy, kiedy rysuje. W katalogu Possi Light na pewno znajdziesz takie barwy, które spodobają sie maluchowi. :)

Gość gość
No jasne, że dopytam go tylko o kolory. Ale generalnie chciałabym go włączyć w kupowanie mebli. Przenosimy go do jego własnego pokoju, więc wolę aby poszedł sam spać z dobrej woli. ;) Kolorów jest chyba ponad 40, więc spokojnie coś dobierzemy

Gość Meen22
@up jeśli tak, to spoko - kolorki niech sobie wybiera. ;) A jak mu się zmieni za jakiś czas, to zawsze można zmienić front. Nie wiem jak to dokładnie działa, ale myślę, że w BRW Ci powiedzą, czy możesz wymienić drzwiczki, czy trzeba później coś dokupić.

Gość gość
Niektóre elementy możesz tez popatrzeć tutaj, https://www.decomania.pl/pl/c/Powrot-do-szkoly/4573 ładne i nie aż tak drogie. Są bardzo fajne białe biurka Minko,a le to pewnie zależy w jakich kolorach będzie pokój, mój syn ma biało niebieskie i pasowało tutaj jasne.