Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy dla faceta cipka jest luzna za luzna i jak to odbieracie?

Polecane posty

Gość gość

wyczuwacie roznice w luznosci pochwy u roznych partnerek ? czy np. u swojej partnerki zauwazyliscie taka zmiane np. po porodzie?

Gość gość
Nie zauważyłem różnic, ani przed porodem ani po porodzie. A trochę ich było ;-) Może poza jedną nastolatką (ale ja też byłem nastolatkiem :-P )

Gość gość
ja nie miałem problemów z tym czy za luzna bardziej z tym ze za ciasna ponieważ mam 17,2 obwodu. ale jest tak ze cipki sa różne i w jedna mniej w drugą bardziej luźno wchodzi ale to nie ma znaczenia dla faceta ważne żeby partnerce fajnie było. a skad twoje pytanie?

Gość gość
Coś ci się koleś porypało z tym obwodem :-D Chyba na lekcjach z geometrii przesypiałeś

Gość gość
dziś ok to ja przesypiałem i pomyliłemm ze średnicą :-D

Gość gość
nic mi się nie porypało- metrem krawieckim mierzony dookoła na srodku to jest obwód- przypomnij sobie lekcje matematyki

Gość donttakethepissout
Nie zauważyłem żadnych różnic, ani po pierwszym, ani po drugim porodzie żony. Wiadomo, że pochwa, to nie ręka, musi łatwo wchodzić (gdy jest ślisko), ani nie jest to sztuczka pochwa. ;)

Gość gość
Trochę tak, zwłaszcza z wiekiem. Staje się bardziej wiotka, mniej napięta i mięsista w środku.