Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożądaliście kiedyś przyjaciółkę|przyjaciela?

Polecane posty

Gość gość

Co było później?

Gość gość
przytulanki i takie tam ;)

Gość gość
Przyjaciela bardzo,bardzo ale niestety...odpuscil.On tez mnie fizycznie pragnął,wiem ,choc nie kochal,to pewne.Ale patrzac na niego czulam niemal dotyk jego cieplych dloni,nie byl macho,przecietny ,ale wystarczylo,ze zatrzymal wzrok....juz bylo po mnie...

Gość gość
Nie jestem.

Gość gość
Czy pożądaliście (...)? TAK. Jak to się skończyło? Skończyło się.

Gość gość
A tak mi sie zdarzylo: Przyjaciel w belgi pracowal a jego przyjaciolka do mnie zadzwonila ze nie moze wody w lazience zakrecic a ze blizko mieszkalem to zaraz przylecialem. Gdy mi dzwi otwierala to w reczniku byla i mi mowila ze sie ka pala i to z ta woda sie jej stalo nawet nie zdazyla sie ubrac. Zapytala sie mnie czy mi to przeszkadza-- odpowiedzialem ze jeszcze jej takiej nie widzialem.Ten kran naprawilem igdy sie obracalem to recznik uposcila na posacke i znow pytanie a teraz tez ci sie podobam, Odpowiedzialem jeszcze bardziej. A ona do mnie to na co jeszcze czekasz, jak pozniej powiedziala :: ze jest ze mnie zadowolona tylko prosila zebym nic nie powiedzial ze przyjacielowi przyjacolke zerznalem jak suke na koncu malego mi wylizala i dziekuje powidziala