Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

organizacja wesela

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny! co było dla Was największym utrapieniem przy organizacji wesela i jak sobie z tym poradziłyście? sala, sukienka, rozsadzenie gości, menu a może muzyka? dawajcie znać :D

Gość gość
Ja chyba jednak najbardziej umęczyłam się z salą bo znalezienie czegoś co łączy klasę z normalną ceną wydawało mi się graniczyć z cudem ostatecznie na szczęście trafiłam na Best Western Premier i byłam bardzo zadowolona

Gość gość
wiesz co sukienkę to bardzo szybko utrafiłam ale najbardziej własnie męczyłam się z miejscem bo naoglądałam się seriali no i ślub nad morzem sobie wymarzyłam, wreszcie zdecydowałam się na Ustkę i Hotel Lubicz, było trochę zamętu organizacyjnego żeby zwieźć tam wszystkich gości ale było warte bo wesele miała pięknie i absolutnie wymarzone, a z całą resztą nie było problemu bo u nich bardzo chętnie ze wszystkim pomagają i np. dj też mi załatwili

Gość gość
Największy dylemat miałam przy wyborze sukienki, ale w końcu za poradą mamy i przyjaciółek udało mi się wybrać najlepszą. :) Za to z salą był mniejszy problem. Zobaczyłam jak wygląda sala w http://www.chotynia.pl/ , przejechałam się zobaczyć hotel i już w zasadzie byłam pewna, gdzie chcę zrobić wesele. Oczywiśćie wyszło świetnie.

Gość gość
U nas najszybciej uporaliśmy się z fotografem i kamerzystą a najgorzej było z orkiestrą ale to bardzo długa historia.. Co do kamerzysty to polecam videmorków bo robią świetne materiały video. Nam robili taki reportaż coś w stylu https://vimeo.com/185953037/c7ab717aa6 Na weselu cały czas na nogach i generalnie to zachowują się jak goście weselni dzięki czemu nie ma mowy o sztywnej atmosferze :) Potem całość każdy z gości może oglądać u siebie w domu na ich stronie gdzie wrzucają całe video w HD :)