Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Namysłów województwo opolskie

Kotarba czemu tak nienawidzisz kobiet? widzialam Twoje foto na fb

Polecane posty

Gość gość
Tadzio Kotarba uwielbia kobiety , tu występuje jako good girl gone bad96 a teraz bo gggb zmieniła nick na Namysłów województwo opolskie to Tadzio będzie robił za tą Namysłów województwo opolskie. bo gggb zdemaskowany/a

Gość gość
Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km² Earth Mapy Google

Gość gość
w Namysłowie chłopaki nie gorsi , też najchętniej kochają dziewczyny w pupkę

Gość GGGB
koterba to Ty jesteś solą w oku na tej ziemi.;) Namysłów, a co do wyznań to nie uważam że to coś złego? poznaliśmy się dzięki kafe.;)

Gość gość
Podoba wam się Namysłów dałem wam dwa linki bramy krakowskiej i rynku :)

Gość gość
Namysłów Łączańska Namysłów, opolskie Street View – sie 2012

A to sorry Kotarba ;) jakis fake byl a ja ciele uwierzylam ;) to napisz mi bo ciekawa jestem za co je tak hejtujesz. Sysie wiadomo. A GGGB? x Gggb bo to jest mocno krepujace to forum dla wszystkich, gimbaza tez tu siedzi i takie obnoszenie sie jest mocno infantylne i nie na miejscu. Chodzisz do kosciola a nie wiesz, ze nie powinno sie gorszyc ludzi a sprawy intymne ( nie tylko sex, milosc tez) powinno sie trzymac dla siebie ;) nie rozumiesz? Wiec podam Ci przyklad ;) Ja poznałam swojego bylego ( nadal bym z nim byla gdyby nie zwial do DE ;)) na basenie. I idac tokiem Twego rozumowania powinnam caly basen poobklejac serduszkami? Albo napisami: kocham Cie. Grzesiu? No chyba nie ;)

Gość GGGB
Jesteś na serio chorym schizofrenikiem.:O:O może Ty miałeś i jak zawsze pisałeś coś z mojego podszywa również równocześnie sobie waląc.:O ps nie mam screen tylko temat.;)

Gość GGGB
*screena Namysłów bez przesady, napisałam tak tylko 3 razy, on raz, gorsze rzeczy tu piszą...musze lecieć.:)

Gość gość
wiecznie się rzuca, sama prowokuje konflikty, a potem robi z siebie niewiniątko ot cała gggb w dodatku jest wredna i robi dokładnie to samo co wszyscy czyli hejtuje z gościa, oraz ze swoich przeróżnych kont wystarczy ?

Gość gość
Kotarby już nie ma na forum od dziś

Gość gość
Wejdź na temat czy był tu dziś neptyk czy była tu oszkaa na 3 stronie poczytaj wszystkie dzisiejsze komentarze

Obyś się utopił nic niewarty śmieciu :) PS. Magdo ty szujo niedorobiona :) Jestem więcej warta od takiej dwulicowej mendy niż ty ;)

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
ten łysy gościu to jakiś inny kotarba nasz grzesio ma tak niewyjściowe ryło, że usuwają mu zdjęcia z fb :D

Gość gość
:D

Gość gość
ópp

Gość wayback machine