Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Sprzedam Clearblue Paski płodności

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny Sprzedam ClearBlue Paski płodności. W opakowaniu jest 20 pasków owulacyjnych i 4 paski ciążowe. Termin ważności: 03.2017. Gratis dorzucam 8 pasków owulacyjnych i 4 paski ciążowe. Termin ważności: 03.2017. Zostały mi z poprzedniego opakowania. Mi paski pomogły i jestem w upragnionej ciąży :) Clearblue cyfrowy test owulacyjny zawiera podwójny wskaźnik hormonu (LH oraz estrogenu) co pozwala na zidentyfikowanie 4 najbardziej płodnych dni w trakcie całego cyklu menstruacyjnego kobiety. Takie rozwiązanie efektywnie zwiększa szanse na zajście w ciąże. Clearblue cyfrowy test ciążowy jest jedynym urządzeniem, które niezawodnie jest w stanie określić dokładny termin poczęcia (nawet kilka tygodni wstecz). Jest wyjątkowo czuły i wykrywa ciąże nawet w jej wczesnych stadiach. Paski pasują do wcześniejszego monitora dostępnego na rynku oraz do nowego w formie kalendarza (ja posiadam ten straszy model, a na opakowaniu pasków pokazany jest nowy). W razie pytań proszę o kontakt - sprzedamlut@op.pl Możliwy odbiór osobisty w Warszawie. Cena 130 zl.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować