Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc1234

Sprzedam dziewictwo

Polecane posty

Gość Gosc1234

Mam 18 lat. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad sprzedażą dziewictwa. Dla większości jest to niezrozumiałe, ze jak tak mozna, ze trzeba to zrobic z osoba ktora się kocha. Mam kochającego chłopaka. Ale mam obsesje na punkcie pieniedzy. Pieniądze sa dla mnie ważniejsze niż miłość, ciągnie mnie do nich od lat i jestem w stanie zrobic na prawdę wiele rzeczy zeby je zdobyć takze odpowiadając juz na komentarze-nie nie bede miała "zniszczonej psychiki" wrecz bede sie mega cieszyć ze moj plan sie powiódł. Nie mam pieniedzy, pochodzę z biednej rodziny wiec jak mam okazje do zdobycia łatwych pieniedzy to czemu nie. Wole to zrobic z kims za pieniądze niż za darmo, bo często zmieniam chłopaków wrecz jak rękawiczki i nie chce akurat jemu sprawić tej satysfakcji. Moj opis to wysoka brunetka, długie zgrabne nogi, wysportowana trenuje kilka dyscyplin, zajmuje się modelingiem od kilku lat, szczera, roześmiana i mająca poczucie humoru. Moj powód dla którego to pisze. Chciałabym sie Was zapytać gdzie mozna szukać zainteresowanych tym Panów, moze wsród Was ktos by się znalazł. Pozdrawiam :) moj e-mail: karolinawojc917@wp.pl K.

Gość gość
nie idź tą drogą , to są wrota do prostytucji. A w ogóle za darmo też nie warto tracić niewinności. Szukaj tego kto jest twoim przeznaczeniem aby był ślub przed ołtarzem i biała suknia jak tego pragną rodzice.

Gość gość
Zajmujesz się modelingiem i nie wyrwałaś jeszcze żadnego gacha chętnego na twe wdzięki?