Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaweniwena

Czy waga odzwierciedla nasz wygląd?

Polecane posty

Witam. Mam problem. Ważę 60 kg przy 175 cm i wyglądam jak anorektyczka... Noszę rozmiar 36 spodni, a bluzki xs/s. Czy któraś z Was ma ten problem? Dodam, że ćwiczę 5-6 razy w tygodniu od ok. roku i strasznie schudłam (wizualnie), ale ważę tyle samo..

No i masz odpowiedź, inaczej wygląda osoba waząca 60 kilo i ćwicząca kilka razy w tygodniu a inaczej ta, która przyidentycznym bmi siedzi w domu i się objada a na jej wage składa się głównie tkanka tłuszczowa, przecież ti żadne rewelacje i od dawna wiadomo ze zamiast się ważyć powinno się mierzyć.

A co zrobić, żeby przytyć w tłuszcz? Z tego powodu straciłam też miesiączkę... Od razu mówię: hormonów brać nie będę.

Gość gość
Wazę 65 kg przy 171, wyglądam normalnie. Ćwiczę 4 razy w tygodniu.

Gość gość
Zacznij normalnie jeść. 5 posiłków dziennie, urozmaicone jedzenie, nie ciągle to samo. Możesz poradzić się dietetyka albo lekarza.

Gość gość
Ja mam odwrotnie, wszystkie wagi pokazuja 48/49 kg natomiast wyglądam tak na ok 55 kg, mam 167 cm wzrostu. Dlatego nie ważne ile wazymy tylko jak wyglądamy. Po wyglądzie u mnie każdy powie że jestem szczupła i figura jest w sam raz, nie jestem sucha, natomiast waga wskazuje sporą niedowage.