Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po straceniu prawictwa facet się zmienia???

Polecane posty

Gość gość

Zakładając że ma 26 lat i nigdy nie uprawiał seksu. Czy jeśli straci prawictwo zmieni sie?????

Gość gość
Zakonserwuje prącia

Gość gość
Proszę o poważne odpowiedzi

Gość gość
Tez jestem tego ciekawa. Kobieta jak traci dziewictwo to traci błonę a mężczyzna coś traci czy coś zykuje?

Gość gość
Kobieta się zmienia. Staje się bardziej pewna siebie.

Gość gość
Pytam o zmiany w zachowaniu, emocjonalne a nie fizyczne/

Gość gość
zmienia się, dopóki nie nabierze wprawy, nie oswoi się z cielesnością, czytaj poczuje się swobodnie nago przy kobiecie to jest najkochańszy dla swojej kobiety, a potem zamienia się w badboya i idzie roochać inne

Gość gość
a moze wypowie się jakiś facet który p,óźno stracił prawictwo?

Gość gość
26 letni prawiczek, to nie brzmi dobrze. Pewnie ma pełno kompleksów i inne powody z których unika dziewczyn. Na pewno utrata prawictwa jest pierwszym krokiem do normalności, ale przyznam że takiego już trzeba konkretnie taktować, żeby zaczął normalnieć.

Gość gość
Jest normalny mimo że jest 26 letnim prawiczkiem. Po prostu mało ludzi poznaje i dlatego jeszcze nie spotkał kobiety z którą by mógł isc do łózka.

Gość gość
Każdy jest inny, nikt Ci nie napisze co się wydarzy.

Gość gość
miałam trzech prawiczków, najstarszy miał 27lat i za każdym razem powtarzam sobie, nigdy więcej prawika, tylko co z tego jak mój ostatni facet ukrywał przez półtora roku , ze byłam jego pierwszą kobietą. Pierwszy zrobił się chory z zazdrości, uważał , że jestem jego i nie mogę nawet z kolegami z pracy rozmawiać. Drugi przez osiem lat nie dawał mi spokoju, bo ja to ta jedyna, a że startował z łapami to został przeze mnie skreślony. Trzeci jak już się rozbrykał, to zaczął szaleć i sypiać z kim popadnie.... Nie wiem, może na takich trafiłam, ale każdy z nich na poczatku był fajnym , nawet nie powiedziałabym,że nieśmiałym facetem, całkiem odważni i normalni.

Gość gość
gość dziś - daj sobie z takim spokoj, znam z opowiadac znajomych, jak faceci becacy dlugo prawiczkami jak "zasmakuja" seksu to petem sie zachlustuja i korzystaja jakby chieli nadrobic starcony czas, nie sluszalam od znajomych, by taki byc ierniejszy od tego co juz sie zdazyl wyszumiec. Rob jak sama uwazasz, chcesz to sama sprawdz, doswiadcz, ale zeby miec pewnosc ze ogien parzy nie trzeba chyba wkladac regi do ognia, choc niektorzy sami musza na cos doswiadczyc na sobie

Gość gość
gość dziś Wg Ciebie jak mężczyzna nie bzyka co popadnie to jest nienormalny? c gość dziś Każdy przypadek jest inny. Osobiście znam wielu mężczyzn którzy są w związku z pierwszą kobietą, są jej wierni, założyli rodziny i są w szczęśliwych związkach. Sam nie jestem w związku z moją jedyną jak kobietą z powodu jej zdrady ale tutaj kobiety wyzywają prawiczków więc nie czytaj za dużo kobiet na kafe.