Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposób na wypadające włosy

Polecane posty

Gość gość

Kochane czy macie jakiś sposób na wypadanie włosów które maja tendencję do przetluszczania się??? Dodam że farbuje włosy i codziennie( w wolne dni co drugi dzień) muszę je myć bo w przeciwnym razie miałabym tłuszcz na głowie :-( mam już dość tego ze moje włosy są dosłownie wszędzie a najważniejsze nie chce być łysa za parę lat :-( bardzo was proszę o rady

Gość gość
podstawa to badania morfologia hormony itp, potem dermatolog, jak wszystko wyjdzie ok to polecam na przetłuszczanie myć w płynie do higieny intymnej. co do wypadania ograniczyc farbowanie chemia a farbować się np henna khadi, eld itp, odżywki biovax, ograniczyć prostowanie i suszenie, do tego tabletki wzmacniające efekty widać po ok 3/4 mcach, i płyn do wcierania jantar lub piloxidil ale efekt też dopiero po kilku miesiącach.

Gość gość
Masz sie dowiedzieć o Mieście Namysłów bo Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest 60 km od Wrocławia i 40 od Opola jest tam browar namysłów

Gość Dariawit
Ostatnio też zaczęły mi wypadać włosy. Po rozmowie i długich dyskusjach z mamą postanowiłam kupić ten środek na wypadające włosy https://musecosmetics.eu/ Nie żałuję swojej decyzji. Włosy są gęste i pięknie lśnią.

Moja mama miała coś takiego, ze wszystkie badania ok, itd, ale włosy leciały. To było jakoś rok temu. Kupiła sobie w aptece Vitapil i wypadanie ustało z czasem. Teraz mi zaczęły wychodzić włosy i też szukam czegoś pomocnego, wiec tez się chyba skusze na Vitapil. Zawiera on dużą ilość wyciągu z bambusa, który ma poprawiać wzrost i "trwałóść" włosa. Przetestuję i dam znać jak działa.

a pewno dobrze jest stosować suplementy diety, które zawierają w swoim składzie witaminę B6, biotynę, magnez , cynk, palmę sabałową. Mi akurat włosy zaczęły wypadać przez niedoczynność tarczycy, choć teraz podczas terapii trochę się to uspokoiło. Aby nie męczyć włosów nie ściskam ich mocno gumką, na noc zawsze wiąże włosy, ale frotką, a także stosuje szampony i odżywki na wypadające włosy, a swoje susze letnim nadmuchem.

Miałam kiedyś problem z wypadającymi włosami i w sumie teraz mi wrócił. Byłam wtedy u dermatologa i przepisał mi specjalny lek, a teraz znów zaczęłam go brać. Może ktoś zna Loxon, można go kupić w aptece. Ale najlepiej wcześniej zbadać problem, żeby znać przyczynę.

Gość gość
Sprzedam tanio Alpicort E. NOWY, nieotwierany. Zużyłam jedno opakowanie, kuracja wcześniej dobiegła końca, a byłam zaopatrzona w dwa opakowania. Jedno całe zostało. Zapłaciłam za niego w aptece 70zł, sprzedam za 40zł. Proszę pisać pod adres Lotos-79@wp.pl

Gość Kosika
a słyszałaś o plastrach Dermastic? próbowałam wielu sposobów ale dopiero te plastry mi pomogły :) sprawdź, może akurat też będzie dobre dla Ciebie :)