Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agaat

Jak opanować impulsywność i pożądanie przy facecie który mi się podoba?

Polecane posty

Mam problem z zachowaniem spokoju właśnie przy nim. Znamy się już trzy lata on jest bratem, narzeczonej mojego bliskiego kuzyna. Widywaliśmy się zawszę na wspólnych imprezach czy zwykłych wspólnych spotkaniach. On mi się spodobał już przy pierwszym spotkaniu na urodzinach jego siostry i podobno ja mu też ale wolałam to zostawić, bo bałam się, że zepsuje tym nasze relacje. Doszły mnie słuchy, że jak tylko usłyszy, że przyjde zaczyna się stroić hehe :D bardzo mnie to zmotywowało, że mu się prawdopodobnie podobam, choć nigdy nikomu o tym nie powiedział. Ale wiecie to sie czuje... TE spojrzenia. Pare dni temu po super fajnie spędznym dniu razem (z rodziną rzecz jasna haha) zaprosiłam go na wesele mojego brata. Bardzo się ucieszył nie mógł przestać mnie obejmować i przytulac:) tak delikatnie oczywiście ale to było bardzo miłe. Potem jak zbierałam się do domu, a on został zerkał w moją strone tak samo jak ja.. i łapał mnie wzrokiem uśmiechając się przy tym. Następnie poprosiłam go, żeby pomógł mi w założeniu konta, ponieważ ja nie znam języka tak dobrze jak on. Miło było usiedliśmy pogadaliśmy sobie, pośmialiśmy się razem. Musze zwrócić uwagę na to, że odprowadził mnie na pociąg i gdy się żegnaliśmy przytuliliśmy się i wtedy on przeciągnął dłonią po całej ręcę aż do dłonie i złapał mnie i tak przytrzymał ściskając tak mmm... i co ja wtedy zrobiłam?!!! Głupia, on to tak chciałzrobić delikatnie subtelnie no sprawdzic moją reakcje czy coś w tym stylu. Ja w tym momencie pozytywnie zaskoczona, ścisnęłam też jego dłoń i docisnełam drugą i potem ta prawą ręką obmacałam jego rękę hahah jak jakiś dzikus hahaha.. jak sobie to przypomne to mi się głupio robi. Mam właśnie takie głupie zachowania.. gdy tylko wyczuje, że on inicjuje to ja od razu wszystko bym chciała mu zrobić xD Ogólnie jestem bardzo pozytywną spokojną osobą, ale jak podoba mi się tak facet to głupieje. Jak mogę powstrzymać takie nagłe zachowania i pożadanie, bo ja od razu mam ochotę zerwać z niego podkoszulke! I co zrobić, żeby on przez to się nie zraził. Jak utrzymać rączki przy sobie , kiedy on podoba mi się pod każdym względem..? Proszę was o pomoc, ratujcie!!! Dla przykładu mojego niewyżycia seksualnego miałam jeszcze taką sytuacje, gdzie striptizer wybrał mnie z tłumu i posadził na krześle tańczył sexi był bardzo blisko i ja po prostu nie potrafie utrzymać rąk przy sobie i zaczęłam go obmacywać sama z siebie.

Gość gość
oj będą Cię rżnąć na prawo i lewo nie ma wyjścia

Nie będą xd jestem wybredną kobietą.

Gość gość
nie wiem co Ci poradzić,bo nikt z nas za Ciebie sie nie będzie kontrolował ;) ale myslę,że skoro to ten facet zaczął coś inicjować a nie Ty to nie masz sie co obawiać..nie napastowałas go przecież :D sam Cie zachęcił do takiego zachowania..widocznie też ma na Ciebie ochotę ;)