Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka mnie wykończy nerwowo

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie mam 25 lat a ona ciągle myśli że będe małą grzeczną dziewczynką słuchajcie ona jest nienormalna codziennie ma pretensje o wszystko słuchajcie czy to takie dziwne ze jak przychodze z pracy to zmieniam ubranie ze sie myje ze codziennie zmieniam recznik ? dla mojej matki tak wyzywa ze codziennie tyle ciuchów jej kłade do prania ze tyle za swiatlo ze dopiero kupila proszek do prania juz nie ma no k***a patologia i tak siedzi caly dzien w domu to nic nie ma do roboty ale niewazne ja jej nie kaze tego robic przyjde z pracy sama sobie upioro kolejne pretensje ze pije codziennie kawe ze farbuje włosy że ide na impreze że sie maluje no k***a o wszystko no nie idzie wytzrymac no k***a

Gość gość
a ty wykończysz matkę

Gość gość
fajnie

Gość gość
uppp

Gość gość
w ewangelii napisane , że matka to źródło rzeki życia , które nie warto zasypywać pogardą , narzekaniem i brakiem serca . Ty jako pierworodna powinnaś pamiętać , że ona drżała nocami przy twoim łóżeczku gdy byłaś chora albo gdy długo nie wracałaś ze szkoły.

Gość gość
To normalne u ludzi z tego pokolenia (urodzeni w latach 40-50tych) bo oni inaczej myślą i to co dla ciebie jest normalne to dla twojej matki już nie musi być normalne.Takie drobne sprawy życia codziennego powodują konflikty dlatego nie należy mieszkać z rodzicami po ukończeniu 20 kilku lat.Mój ojciec też mnie straszył jak miałam 17-25 lat że mnie zgwałcą albo zabiją jak chodziłam po dyskotekach a matka krytykowała za byle co więc w końcu się wyprowadziłam i mam święty spokój.