Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już nigdy nic nie kupię w MEDIA MARKT a i saturnie chyba też bo to jeden właścic

Polecane posty

Gość gość

właściciel. kupiłam tam w MM 2 laptopy, 2 telewizory, 3 telefony komórkowe i inne rzeczy na przestrzeni lat... pech chciał, że jeden laptop szybko okazał się felerny, niestety po reklamacji było gorzej, nie wiem czy serwis jest lipny czy obsługa klienta, w każdym razie z laptopem było gorzej po każdej naprawie, po ostatniej usunęli mi system ( z powodu niesprawnych zawiasów!!) więcej tam nie oddam na naprawę. Miałam 2 lata gwarancji z czego zepsuli mi komputer, dałam do prywatnego serwisu i mam zrobiony, ale bateria od początku była uszkodzona. Nie polecam wam tam kupować. Wszystko jest super dopóki sprzęt się nie popsuje,w dodatku dopiero jak przyszłam do punktu obsługi klienta zobaczyłam ile tam mają reklamacji, więc sprzęt jest marnej jakości :O pewnie rzucają towarem przy rozładunku itp. ;/

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona