Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś coś z tego rozumie?

Polecane posty

Gość gość

Wymajmuję pokój w domku jednorodzinnym. Skusiłam się na dobre warunki mieszkaniowe za wręcz bardzo niską cenę. Domek jest naprawdę bardzo ładny, świeżo wyremontowany i zadbany. Właściciel z którym mieszkam przez większość czasu przesiaduje w biurze właśnie w tym domu. Wiem, że może cieżko będzie w to uwierzyć ale on np. szykuje mi śniadanka, gdy wychodzę na uczelnie daje mi np. batoniki, jogurt itp. Dzwoni do mnie, czeka z obiadami. Ogólnie jest bardzo miły i uczynny. Zaproponował mi dobrze płatną pracę w swojej firmie. Czasem mnie podwiezie, czasem odbierze. Dużo by mówić. I jak by było tego mało kupuje mi prezenty, nie tanie. Nie żebym się nie cieszyła ale czy ktoś coś z tego rozumie?

Gość gość
Nie wiem jak to wyjaśnić ale nie poczułam żeby się przystawiał. Poza tym ta różnica wieku.

Gość gość
Raz wszedł mi do łazienki i zapytał czy wole ręcznik polarowy czy frote. Potem pytał czy nie umyć mi plecow. W zimie martwił się, gdy nosilam krótkie spódniczki pytał czy nie zmarzne. Zabraniał nosić mi dekolty i zabierał telefon, bo mówił,ze promieniowanie jest niezdrowe

Gość gość
12:21 - podszywacz.

Gość gość
ale ja z nim nic...