Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czop sluzowy 39 tydz.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny dziś rano odszedł mi (chyba) cczop sluzowy strasznie galaretowata wydzielona załatwiona na żółto. Czy to może już zwiastowac poród.? Do tej ból mam w pachwinach i od czasu do czasu bolą mnie plecy (1ciaza) -więc może dlatego panikuje ale nie wiem czego i w jakim czasie się mogę spodziewać dziękuję za odpowiedzi do wyznaczonej daty porodu mam 7dni

Gość gość
jak najbardziej mozesz sie zblizac do porodu. mi czop odszedl na 5 dni przed.

Gość gość
Mi czop zaczął odchodzić 5 dni przed porodem. Ponoć może nawet odejsc na miesiąc przed.

Gość gość
W tym momencie to możesz się spodziewać porodu w każdej chwili. Mnie czop śluzowy odszedł na 10 dni przed porodem. Jest więc szansa, że nawet przekroczysz swój termin. Jednak równie dobrze możesz urodzić jeszcze dziś.

Gość gość
No tak z tym ze odeszli to bardzo dużo i to mnie martwi bo wszędzie gdzie czytam to jest napisane ze "odchodzil" przez jakiś tam czas a mnie się wydaje ze na tyle co odeszlo to cały chciałam wyjść z domu to siedzę bo nie wiem co mnie czeka..

Gość gość
Ale nawet jeśli odszedł ci cały to jeszcze nie gwarantuje że zaraz zacznie się poród. Skurcze ważniejsze:)Myśle, że spokojnie możesz wyjść :)

Gość gość
Eeee tam, mnie pierwszego dnia odszedł praktycznie cały, następnego dnia miałam wizytę u lekarze i wyjął na rękawiczce dosłownie skraweczek i jeszcze później mi ze 2 skraweczki odeszły. Ale 90% od razu. U mnie była delikatna smużka krwi na czopie "głównym".

Gość gość
Poszłam jeszcze na lody i na szczęście nic się nie działo jak chodzę strasznie boli mnie podbrzusze i strasznie pulchne. . Pocieszam się tylko ze już M niewiele zostało .. dziękuję za odp