Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość06

Dzień dziecka

Polecane posty

Gość gość06

Witam Zbliża się Dzień dziecka i pomyślałam sobie że dla syna i synowej kupię porcelanowe kolorowe kubki z ich imionami + czekolady takie jakie lubią. Czy to dobry pomysł? Dla trójki wnuków już mam prezenty ale dla moich dzieci jeszcze nie no i jest dylemat;). Proszę o wypowiedz młode dziewczyny i synowe . Pozdrawiam wszystkich :)

Gość gość
Oddaj im to z dnia matki :)

Gość gość
moja często sika na mnie podczas stosunku ale korci mnie żeby nasrała na mnie i nie wiem jak jej to powiedzieć . jutro będę ją deptał to może dziś coś dać jej do jedzenia żeby lakse jutro miała i może cosik popuści na mnie buuu

Gość gość
Czekoladki ok, ale kubki to średni pomysł.

Gość gość06
Szkoda że na 2 wypowiedzi żadna nie była udzielona na temat. Pewnie to za trudne wypowiedzieć się na konkretny temat , do tego trzeba potrzebny jest mózg a nie siano.

Gość synowa gość
Ja uważam że pomysł jest dobry.Najważniejsza jest pamięć a kubki to będą pamiątki i miłe jest to że teściowa pamięta o synowej również. Ja byłabym zadowolona :)

Gość gość
Fajny pomysł, świetnie, że pamiętasz o starszych dzieciach ;) No i o synowej! Najważniejsza dla nich jest uwaga. Tak sobie o tym pomyślałam jak obejrzałam ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=u9VC4KkWIjA Bo żadne zakupy nie zastąpią więzi z rodzicem! Miłego jutrzejszego dnia kochani!

Gość gość
Jeśli nie wiecie co kupić dziecku na Dzień dziecka to My wam podpowiemy :) Zapraszamy Serdecznie do naszego sklepiku internetowego znajdziecie tam świetnej jakości pościele z ulubionymi postaciami z bajek ,kocyki ,poduszki ,firanki . https://kasandra.com.pl/posciel-posciel-dla-dzieci-c-4_30.html Serdecznie Zapraszamy :)