Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem poznałem piękną dziewczynę wypiliśmy coś ona zaczęła się do mnie przytulać mówiła mi że podobam się jej lecz następnego dnia napisała mi że wyjdzie na spotkanie ale z koleżanką napisałem jej smsa czy dalej jej się podobam ona odpisała mi że jestem przystojny ale nie szuka chłopaka narazie pewnego dnia zaprosiłem ją na imprezę tańczyliśmy jak odwiozłem ją do domu przytuliła mnie pocałowała w policzek i uciekła co mam o tym myśleć bo bardzo mi się podoba i nie chciałbym tego zepsuć proszę o radę

Gość gość
to znaczy, że naj****a rozkłada giry przed każdym, ślepy desperacie :)

Gość gość
nie kochałem się z nia

Gość gość
To znaczy ze jestes rezerwowym. Ma kogos albo chce miec I jak sie nie uda to wtedy sie do ciebie odezwie. Poki co nie posunie sie za daleko ale tez nie zerwie z toba kontaktu. Daj jej spokoj bo jestes dla nie 2-gi w kolejce...

Gość gość
jakie to wszystko wszechwiedzące,nie słuchaj ich autorze,sam musisz zbadać sytuację ,te pin,dy tylko gdybają,nie ma pewności jak jest

Gość gość
Jak dziewczyna mówi że jej się podobasz, ale ona nie szuka chłopaka, to chyba jasne że liczy na seks bez zobowiązań i aż się prosi abyś ją zaliczył, a ty sieroto czaisz się jak do jeża.