Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgłupsze i najbardziej denerwujące reklamy waszym zdaniem

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. :)

Gość gość
Old spice z tymi gołymi facetami murzynami ta reklama zamiast mnie zachęcać to zniechęca do kupna tego czegoś ja tego perfumu przez tą reklamę nigdy nie kupie bo ona mnie odpycha i zniechęca

Gość gość
17:45 Zgadzam się w 100%

Gość gość
głodny? to k***a fa na co czekasz?

Gość gość
Old Spice mi się podoba. Najgorsza moim zdaniem jest reklama wafelków/ciastek ( ? ) familijnych z rodzinką, która śpiewa o tym, że ciastka nie kruszą się. Wiem, że jeśli reklama wkurwia to też dobrze bo chodzi o to, żeby konsument zapamiętał produkt, ale nie mam zamiaru kupować tych ciasteczek właśnie za to, że wymyślili tak pojebaną reklamę. Kiedyś najbardziej wkurzała mnie lisowska reklamująca media expert.

Gość gość
17:45 masz małego dlatego Cię wkurza:)

Gość gość
Najbardziej mnie denerwowała reklama piwa Namysłów pils jakoś w kwietniu leciała na Polsacie oraz na kilku kanałach sportowych i TVN turbo nigdy nie byłam w Namysłowie wiem tylko że to miasto leży w województwie opolskim mniej więcej godzinę drogi od Wrocławia i około 50 km od Opola ta reklama była nudna wole prażubra

Gość gość
Reklama z Lisowską była okropna. Nie lubię też tych o hemoroidach, wzdęciach, biegunce. ;/

Gość gość
Szczególnie jak jest się w trakcie posiłku :)

Gość gość
Lisowska w tej reklamie była wkurzająca. Najgorsze są te z hemoroidami, wzdęciami i biegunką, albo z grzybicą stóp. Okropność ;(

Gość gość
kolejna namysłowska reklama mnie w*****a lody nestle dla ochłody to coś więcej jest niż lody jak polewka to z kaktusa po nesquika dawaj susa ... cytat piosenki pewnie nie wiedzieliście że w polsce główna siedziba nestle znajduje się w namysłowie gmina namysłów sprawdziłam sobie z ciekawości na necie

Gość gość
17:59 Dlatego wyłączam telewizor jak jem.

Gość gość
Reklama braveranu ( kiedy konar nie chce zapłonąć ) i ta druga ( przecież ona nie będzie czekała godzinę ) z pacjentką, która biegnie z cycami na wierzchu i ustami otwartymi jakby po drodze przypominała sobie jak się robi loda.

Gość gość
18:03 :)

Gość gość
Gość 18:00 dobre:) ja lubię tą reklamę :)

Gość gość
Gość 18:00 to chodzi o lody Nestle

Gość gość
Tiger PRZEtiger... Koleś przebrany za tygryska czekający pod ścianą, aż znajomi obrzucają go tigerami :) Kto to wymyśla.

Najbardziej irytujące są WSZYSTKIE reklamy sieci komórkowych. Zaczynając od tego fajfusa Kota (T-Mobile), przez Play z tymi wszystkimi pajacami "gwiazdami", którzy za parę groszy w tych jeb'anych reklamach robią z siebie skretyniałych idiotów (tanie, sprzedajne gooowna), kończąc na Plus z tym piertolonym BRAWO TY-BRAWO JA. Czy oni godząc się na występ w takiej 'reklamie' nie wiedzą tego, że jednocześnie sprzedają się? Jebią tymi reklamami co chwila, czasem potrafią puścić cały maraton tego piertolonego łajna! hrrr tfu! Kolejna sprawa. E. Lisowska i reklama Media Expert. Gwiazdorzyna nagrała fajny kawałek, który zdobył popularność. Musiała sprzedać się za parę groszy i tym samym spiertoliła swoją karierę. Jedną jebaną reklamą.

Gość gość
Reklama kawy chyba prima w**********a jest ta piosenka co tam leci i jeszcze Miśku mamy coś słodkiego ? mmsy dostaje wtedy białej gorączki i spazmy :!

Gość gość
Wszystkie z Lewandowska i produktow przeciw grzybicy, szczegolnie ta "Daj mi noge, daj mi noge..."

Jak można promować tych złodziei? Jak można? Nieważne jaka sieć - zawsze są jakieś oszustwa i krętactwa z ich strony. Mają burdel we wszystkim. Ale reklamami jebią perfekcyjnie.

Gość gość
jest 20, jemy kolację, a tu nagle w TV "czulam sie okropnie miałam wzdęcia i puszczałam gazy, ale zazyłam Espumisan" :)

Gość gość
Jak jadłam obiad to zawsze domestos reklamowali, w końcu się wku****** i wyłączam telewizor gdy coś jem. Jak na złość jest wtedy najwięcej tych obrzydliwych reklam.

Gość gość
nie oglądam tv od lat więc siła rzeczy reklam też nie widzę :) Ale na ulicach wkurzaja mnie bilboardy z wulgarnymi reklamami i wulgarnymi napisami, ktore niestety siłą rzeczy widze :(

Gość gość
Media expert... Do dzis brzeczy mi w uszach Lisowska ktorej tez nienawidze, glownie przez ta reklame, teraz tez ta zryta reklama z kazadi co jada kabrioletem i dra mordy, i wszystkich reklam o lekach, suplementach diety... Za to bardzo lubilam OREO O WILKU XD