Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia15

Holowanie i transport

Polecane posty

Gość Asia15

Ostatnio trafiłam na fajną firmę oferującą transport maszyn (http://robex-pomocdrogowa.pl). Transport maszyn odbywa się na terenie Płońska, Ciechanowa. Nie ma dla nich rzeczy niemożliwych! Przetransportowali dla mnie ciągnik rolniczy. Wyszedł z tego bez szwanku!

Gość royalninja96
Transport maszyn rolniczych i budowlanych na lawecie oferuje również firma Hol-Max we Wrocławiu (http://www.pomocdrogowa.i-wroclaw.pl)! Jest ona wysoko wyspecjalizowana i działa całodobowo. W dodatku oferuje konkurencyjne ceny.

Gość gość
Ja w kwestii transportu to już od bardzo długiego czasu współpracuje z www.mark.com.pl. Są rzetelni i godni zaufania, dlatego jak najbardziej ich polecam.

Gość gość
Warto zajrzeć rowniez na stronkę firmy www.forcar.com.pl mają autoholowanie jak i również oferują auta zastępcze.

Gość gość
Ja dwa razy korzystałem z firmy www.holuj.auto.pl i jestem zadowolony w 100 procentach.

Gość anulka777540
Ja również polecam www.forcar.com.pl. Korzystałam i byłam zadowolona. Działają szybko i sprawnie. I co ważne, są dostępni przez 24h.

Gość gość
Holowałam samochód z www.forcar.com.pl. Jestem z okolic Trójmiasta. Działają całodobowo i mają dobre warunki cenowe. Gwarantują najwyższe standardy usług. Przyjemna obsługa i profesjonalne podejście do klienta.

Gość gość
Ja znam firmę z Warszawy www.holowanie-tanio.warszawa.pl i jeżeli mam jakiś problem na drodze w obrębie wawy to zawsze dzwonie do nich.... inne lawety przeganiam:) bo wiem, że nie zedrą ze mnie worka pieniędzy.

Gość gość
Holowałam samochód z www.pomoc-drogowa-24h-warszawa.pl. Jestem z okolic Warszawy. Działają całodobowo i mają dobre warunki cenowe. Gwarantują najwyższe standardy usług. Przyjemna obsługa i profesjonalne podejście do klienta.