Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba mam DEPRESJE ! Pomozcie :(

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat. I od 2 tygodni jestem przygnebiona prawie codziennie chce mi sie płakać . Nie mam znajomych bo jestem nieśmiała . Nue chce mi sie rano wstać chce żeby padał tylko deszcz. Dzisiaj był na serio zły dzień. Chciałabym z kimś pogadać ale niro.mam z kim. Więc.pisze tu mając nadzieję że ktos mi doradzi. Bardzo na to liczę i z góry dziękuję.

Gość gość
Pojdz do psychiatry kochana to żaden wstyd na nfz bez problemu pojdziesz. Lekarz Ci doradzi i oceni Twoj stan i obiektywnie na wszystko spojrzy.:)

Gość gość
panie powiedz tylko słowo a bedzie uzdrowiona dusza moja :)

Gość gość
No chyba pójdę do psychiatry albo psychologa

Gość gość
Chyba tu też mnie nikt nie pocieszy :(

Gość gość
Mam dla ciebie radę bo sama przeszłam depresję 12 lat temu. Już dziś przestań jeść pszenicę a może nie będziesz musiała przechodzić przez to całe piekło przez które ja musiałam przechodzić. Oczywiście idź do psychologa czy psychiatry ale psychotropy to nic dobrego-serio! Kiedy już trzeba to trudno-trzeba. Ale odstaw pszenicę-naprawdę! DEPRESJA TO PIERWSZY POWAŻNIEJSZY OBJAW ZATRUCIA lektyną (WGA) potem mogą ci się przyplątać rozmaite problemy zdrowotne. -Nie od razu ale na przestrzeni kolejnych 10lat. -Nie czekaj tak długo, już dziś zmień dietę. Jesteś może alergikiem? Może uda ci się uniknąc psychotropów a to już bardzo wiele!

Gość gość
Nie jestem alegrikiem Nie jadam przenicy

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Daj jakiś kontakt do siebie.

Gość gość
22:06 to co ty jadasz?

Gość gość
A kim jesteś ?

Gość gość
gość dziś A kim jesteś ? x Nie wiem kogo tyczy się to pytanie ale jeżeli chodzi o kontakt to miałem z tym do czynienia, osobiście i wśród znajomych więc mogę ci co nieco powiedzieć w tym temacie, jak to wyglądało. Dodam że obecnie wszyscy są szczęśliwi i zdrowi :)

Gość gość
autorki tematu nie ma od postu w którym zwątpiła że ktoś jej doradzi tam niżej ktoś się pod nią podszył po prostu i tyle w tym temacie.