Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki z tego morał?

Polecane posty

Gość gość

Jako nastolatka bylam brzydka, bardzo chuda i z wiecznym tradzikiem, moje kolezanki uwielbialy w tamtym czasie chodzic na imprezy. Ja nie znosilam, nie mialam w ogole powodzenia, a kolezanki po wyhaczeniu kolesi totalnie o mnie zapominaly. Ale chodzilam z nimi bo mnie namawialy, bo prosily, bo sie obrazaly. Potem jakos po 20 niektore z nich pozachodzily w ciąze i roztyly sie mocno, jedna dostala jakiejs wysypki na twarzy a ja wyładnialam zniknal mi tradzik, przytylam troszke, gdzie z anorektyczki stalam sie laska, i gdy znowu z tamtymi kolezankami poszlysmy na impreze jedna drugą i t o ja mialam powodzenie a one wcale to stwierdzily ze one na imperzy juz nie bedaa chodzic bo im sie priorytety zmienily.

Gość gość
to autentyczna historia a nie jakas mitomania pod ocene

Gość gość
ale co uwazacie o zachowaniu moich kolezanek ?

Gość gość
up

Gość wuwujeczka
to sie ciesz bo to ty teraz jestes w lepszej sytuacji wygladowej niz ona:) u mnie bylo podobnie ale troche pozniej bo na studiach, mialam cholerny tradzik, leczylam sie tabletkami iqface miedzy innymi. i mi przeszlo, a po ciazy zadnych kilogramow na plusie itp:) za to kolezanka z nadwaga zostaly i zrzucaja to teraz:P takze widzisz, zycie bywa przewrotne