Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce oddać buty do sklepu nie moge ich domyc

Polecane posty

Gość gość

Chce oddac bo mi obcieraja noge sa całe biale ale nie moge ich domyc dwa razy mialam na nogach tzn podeszwa jest gdzie nie gdzie lekko zabrudzona. Co robic by oddali mi kase?

Gość gość
nic nie zrobisz, jak już w nich chodziłaś i są brudne to sklep nie będzie mógł ich sprzedać

Gość gość
To czemu takie gowno sprzedaja w którym się nie da chodzic?

Gość gość
Da się, buty które są niewygodne dla jednej osoby będą wygodne dla innej. Poza tym często wymagaja rozchodzenia. Do sklepu ich nie oddach wiec próbuj rozchodzic.

Gość gość
Sprobuje oddac i tak sa wyczyszczone prawie na błysk

Gość gość
Jak kupowałaś w Deichmanie, to nie będzie problemu :-) / TixTom

Gość gość
Właśnie w daichmanie sa problemy ostatnio kupilam buty były nie użyte a mi nie przyjeli bo naklejka z rozmiarem byla zdarta a takie mi sprzedali juz tam nic nie kupie!! Buty były kupione w nike.

Gość gość
No to źle trafiłaś z tym deichmanem, bo i koleś i kuzynka po czasie oddali bez problemu, zresztą ludzie sobie pod tym względem chwalili deichman. / TixTom

Gość gość
Udalo mi się jakos doszorowac zobaczę jutro czy się uda

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Spadaj z tym namyslowem

Gość gość
Tix tom to chyba pisze opłacone posty. Ja miałam problemy z reklamacja w deichmanie,kilka kolejnych par sneakerow mi się rozpadło po niecalhm roku noszenia,juz przestałam tam kupować. Nie warto. Sportowe w tej samej cenie można w outlecie nike czy adidas, botki,baleriny w h&m albo lidlu a obcasy albo jakieś porządne albo u chińczyka jak na kilka założeń czyli jednorazowo

Powiem co ludzie robią w takich przypadkach :) tzn na to wygląda...idziesz do tego sklepu, przymierzasz inne buty, a stare zostawiasz w pudełku...już tyle razy trafiłam na znoszone buciory jako nowe w pudełkach w sklepach np ccc albo deichmann, że nawet już tam nie wchodzę...A jeśli kupiłaś w porządnym sklepie, gdzie sprzedawca pilnuje i podaje po jednej parze do przymiarki to nic już nie zrobisz