Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie lato i upaly takie jak teraz?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja uwielbiam, mogło by tak byc prawie caly rok :)

Gość gość
pewnie, masa spoconych, tłustych albo wychudzonych, niedomytych i źle ubranych ciał kotłuje się na zalanych żarem ulicach, od czasu do czasu przemknie piękna dziewczyna, świeża i jędrna i panowie okoliczni dostają ślinotoku na jej widok... kochamy te klimaty! 40 stopni, ryk kosiary do trawy albo warkot młota pneumatycznego i jeszcze wyjące dziecię, bo matka nie kupiła mu loda...

Gość gość
A ja nienawidzę.

Nie znoszę. Jestem wiecznie zmęczona, nie mam na nic siły, w pracy upał bo w nowym budynku firmy mamy szklany dach i jest jak w szklarni...Masakra!

Gość gość
Ja uwielbiam, bardzo dobrze funkcjonuje w upały, jestem wtedy bardziej produktywna, choc gdybym musiala pracowac w warunkach opisanych przez J and J to pewnie i tak bym wytrzymala najdłużej ze wspolpracownikow, lecz w końcu i ja bym wyszla z siebie. Takze upaly bardzo na tak! Do zimy mam tyle nienawisci, ze w myslach ciągle wyzywam ją od dziwek, suk, szmat... Tak, pore roku!

Gość gość
Bardzo lubię, ale takie jak teraz są. 40 stopni w cieniu już niekoniecznie.

Gość Turkuć
25 stopni to max przy którym dobrze się czuje.

Gość gość
Lato, upały są cudowne...uwielbiam tę porę roku, ale nie w mieście i nie w pracy:) lato w mieście to męczarnia! no i przebywanie w nagrzanym mieszkania...przerąbane.

Dla upałów wielkie tak, ale tylko przy odpowiednim wyposażeniu się w odpowiednie urządzenia. Dla mnie upały są nieznośne wieczorami/nocą, dlatego nie wyobrażam sobie życia bez klimatyzacji. Ostatnio bardzo niedrogo nabyłam klimatyzator przenośny do mieszkania (poniżej 1000 zł) i choć pierwotnie byłam sceptycznie nastawiona to teraz naprawdę jestem zadowolona. Jeżeli ktoś szuka podobnego urządzenia, to polecam sklep, w którym sama zamówiłam: https://www.sferis.pl/Nie-daj-sie-pokonac-upalom