Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak sensu zycia

Polecane posty

Gość gość

Moje zycie jest jalowe, tak samo ja jestem jalowa. Wykonuje czynnosci mechanicznie ale nie ppyrafie znalezc sensu zycia. Po co jestem na tym swiecie skoro zamykam sie przed wszystkimi. Po co takie cos jak ja ma funkcjonowac na tym swiecie.

Gość hdhdfhdfhdfghfhgdfg
A po ja żyję???? Niczego w życiu się nie dorobiłem, nie mam nawet głupiego prawa jazdy bo mnie nie stać. Rozbita rodzina, schorowana matka. Zadłużone mieszkanie. Finansowo pod ścianą. Na ch...j mi takie życie potrzebne??? W tym sk....rwiałym kraju są tylko 2 wyjścia - albo skończyć ze sobą albo wyjechać za granicę.

Gość gość
Mnie materialne sprawy nie interesuja zycie to nie tylko pieniadze, prawo jazdy czy samochod. Byc albo nie byc o to jest pytanie.

Gość gość
To w takim razie skoro nie masz żadnych problemów i masz dość życia to masz coś nie tak z głową.

Gość gość
Problemy zawsze można sobie znaleźć, a poza tym też mam kredyt ale nie przywiązuje większej wagi do pieniędzy. A czy mam coś nie tak z głową prawdopodobnie tak, już po jednej próbie jestem ponad 2 miesięczny pobyt w psychiatryku i nic to nie dało bo ja ciagle nie widze sensu życia. Po co w tym wszystkim jestem.