Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depressed_boy

Dzisiejsze dziewczyny

Polecane posty

Gość depressed_boy

są beznadziejne ...

Gość gość
prawda.

Gość gość
Bo nie chca cie slicznotki. A nie startujesz do tych ze swojego poziomu wygladu. Albo traktujesz je bez szacunku. Sam jestes beznadziejny. Bylam kiedys brzydka wiec mam porownanie w traktowaniu przez takich dooopkow. Kosza od razu pustakowi lecacemu tylko na wyglad.

Gość gość
Oboje macie troche racji. Z jednej strony jest naprawde duzo beznadziejnych dziewczyn, a z drugiej rzezcywiscie chlopaki celuja w "slicznotki" (w cudzyslowie, bo to w wiekszosci dobrze zrobione przecietniary albo i gorzej), a normalne dziewczyny sa olewane. Mnie nawet kolega 5/10 skrytykowal, ze jestem niezadbana - czyli w jego mniemaniu bez makijazu, kolorowych sukienek, doczepionych rzes i chuj wie czego tam jeszcze :D

Gość gość
To chuj z nim. :-D

Gość gość
Ale ja nie celuję ,,w wyższy target wyglądowy'' pustaki,szukam normalnej,przeciętnie wyglądającej,uczuciowej laski.

Gość gość
Ale co w tym złego że facec***atrzą na wygląd? Chyba chodzi o to, żeby dziewczyna się podobała, nie?

Gość gość84_prawdziwy
A co to jest "przeciętny wygląd" ? Dziewczyna ma MI się podobać, a nie być "ładna", "brzydka", czy "przeciętna" tudzież być "ślicznotką". Nie interesuje mnie specjalnie jej ocena przez ogół. A poza tym wszystkie, najładniejsze dziewczyny, jakie poznałem stroniły od makijażu, tzw jeśli miały to minimalny. I żadnych cudów na kiju, gonienia za bzdurną modą etc.

Gość gość
dziś To jestes w mniejszosci, bo wiekszosc rownie beznadziejnych jak dziewczyny facetow "jara sie" tymi po tuningu.

Gość gość
Oczywiscie ze to naturalne ze patrza na wyglad kobiety. Tyle ze najpierw samemu trzeba miec ten wyglad. A jak ktos wymaga cudow samemu nie bedac atrakcyjnym to sorry. Kobiety tez maja swoje wymagania. Im ladniejsza tym wieksze. Mi pasuje normalny facet i tyle. Modeli nie wymagam. Bylam kiedys z takim pieknisiem i mnie zdradzal. Dziekuj***ardzo. Sami nie wymagajcie modelek. I szanujcie normalne dziewczyny a nie te oblegane przez stado napalencow to zobaczycie.