Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co płacić za okulary 300 albo 500 zł?

Polecane posty

Gość gość

moje kosztowały 150...służyły mi 4 lata, muszę zmienić, bo wada się zwiększyła. po co miałabym zapłacić więcej? niech mi ktoś wytłumaczy

Gość gość
Fotochrom jest użytecznym wynalazkiem dla osób przebywających dużo na zewnątrz (zwiedzanie nowych miejsc itp.).

Gość gość
a ja jeszcze lepiej, kupuje sobie na allegro okulary do czytania, minusy, bo tez sa takie, i je nosze normalnie, mają dość ładne oprawki, sa z plastiku, kosztują ok. 18- 25 zł... nie trzeba recepty od lekarza, w tej cenie są tez fotochromy, albo antyrefleks

Gość gość
boze zawsze daje 1000-1200 i mi sluza na 6-10 lat. stawiam na jakosc i wyglad

Gość gość
Żeby lepiej widzieć.

Gość gość
kuźwa ja już prawie nie widze 8 lat temu kupiłam okulary ale wada mi sie powiekszyła i nie stać mnie na nowe kupuje takie bez recepty ale one są dobre na 5 min a nie do pracy człowiek tyra a nie stać go na podstawowe rzeczy okulary dentyste urlop raz do roku nie mówie juz o kupowaniu książek płyt czy wyjsciu do teatru

Gość gość
Jak to się mówi wzrok mamy jeden.... dla tego chyba warto nawet troszkę zaoszczędzić i kupić sobie dobre okulary bo niestety jak będziemy na tym oszczędzać to szybko się na nas to zemści. J aswoje okulary kupiłem w bardzo przyzwoitej cenie u tego optyka www.optometriaciborek.pl.

Gość gość
Poto zeby sluzyly dlugo byly porzadnie wykonane i byly ladne i modne a nie jakis schajs ktory ty masz:O

Gość gość
Jak masz poważną wadę, to nie zrobisz okularów za 150 zł, nawet kupując najtańsze oprawki. Poza tym niektórym zależy żeby jakoś wyglądać. Kto będzie chodził w szklach jak denka pd słoików i najtańszych oprawkach jskie znalazł..

Gość gość
Kiedyś miałam okazję być w tym salonie optycznym www.optometriaciborek.pl i bardzo ładnie mi dobrali ale okularki przeciwsłoneczne