Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy skapnelibyscie się gdyby po roku bez odzewu..

Polecane posty

Gość gość

Ktoś do was zadzwonil z nowego nr i się nie odezwal.. tzn czy byście się domyslili że to ta osoba z którą urwal się kontakt. Musze zrobić taki eksperyment.

Gość gość
nie. zawsze wpisuje takie nr do "kto dzonil" i tam zawsze wychodzi, ze ankieterzy itd. jak nie wyjdzie ci nic to wtedy moznaby sie zastanowic

Gość gość
Po pierwsze wielu ludzi nie odbiera nieznanych numerów...po drugie skad wiesz ze ta osoba tez nie ma nowego numeru??? :p

Gość gość
Wiem po prostu. Nie każdy zmienia nr co tydzień.

Gość gość
A ta osoba odbiera wszystkie bo może to być coś z pracy itd nie chce mi się tłumaczyć. Skupcie się lepiej na pytaniu

Gość gość
rozumiem ze osoba z ktora nie jestes juz w kontakcie (zapewne facet ktory z toba zerwal)zadzwonil do ciebie i sie nie odezwal?wcisnal przez pomylke, zdarza sie

Gość gość
Może po głosie, ale jakby dzowonił nieznany numer to bym nie skojarzyła po roku raczej już z tą osobą

Gość gość
Nie zorientuje sie na pewno chyba ze będziesz stale powtarzał takie numery to wtedy zacznie sie zastanawiać. Jeśli ma masę adoratorów to nie masz pewności czy akurat pomyśli o tobie. Chcesz usłyszeć głos to zadzwoń tylko co ci to da, to takie dziecinne jest.

Gość gość
Jesli się zorientuje, ze robisz jakiejś dziecinne podchody to stracisz wiele w jej oczach. Dla mnie facet który stosuje takie zagrywki a nie ma odwagi sie odezwać to taka fajtułapa.

Gość gośćergye5rh
a ty masz 15 lat że chcesz bawić się w głuche telefony czy co

Gość gość
Z reguły nie odbieram nieznanych numerów, dlatego, że dzwonią różni naciągacze z ofertami. Czasem też są to pomyłki telefoniczne. Odbieram tylko znane numery, pozostałe olewam.

Gość gość
takie zachowanie to dziecinada, lepiej zadzwon i pogadaj tak po prostu... poza tym, odpowiadajac na twoje pyt. nie domyslilabym sie o kogo chodzi, takich tel. jest multum, dlaczego po roku chcesz odnowic kontakt? gdzie byles/bylas wczesniej?

Gość gość
Nie. Bo przez ostatni rok pisałem z bez mała paroma setkami osób, a z kilkudziesięcioma się spotkałem i dałem im telefon. Rozdawałem też telefon zawodowo i nie da rady - skąd mam wiedzieć kto dzwonił? :D