Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet powiedział, że nie lubi lodów

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim chłopakiem już kilka tygodni i wiadomo, zaczęliśmy w końcu rozmawiać na tematy związane z seksem. Ja mam 20 lat, on jest starszy o kilka lat. Na początku jak gadaliśmy o oralu to bardzo chciał itp teraz jak mamy przejść do działania to on mi mówi, że bez loda też będzie fajnie i nie muszę tego robić jak nie chcę, bo on za tym nie przepada no chyba że ja bardzo będę chciała to ok. Trochę mnie tym zniechęcił i poczułam się jak gdybym musiała to zrobić tylko dla własnej przyjemności, a nie dla niego. Przed nim miałam tylko jednego faceta, który uwielbiał bawić się ze mną w ten sposób, zawsze mnie chwalił i ja też bardzo lubiłam to robić. Teraz jest mi jakoś dziwnie... Panowie jak to z Wami jest, serio za tym nie przepadacie? A panie, macie takich facetów?

Gość gość
obys zachlany yebnal glowa o kraweznik albo skrecil kark na hydrancie, tudziez zmiksowal psychotropy z alko i trawa - zeby c***ikawka pykla

Gość gość
Inteligentna odpowiedź -.-

Gość johnzotwocka
ja marzę o lodziku a moja żona uważa to za coś obrzydliwego i niestety :( co to za gość ten Twój facet?

Witaj. Wydaje mi sie, ze problem lezy glebiej. Jesli jest od Ciebie starszy o te kilka lat to zakladam, ze doswiadczenie w sprawach lozkowych moze miec troszke wieksze niz Twoje. Jak wiadomo sa gusta i gusciki. Jako przedstawicielowi meskiej czesci populacji trudno mi dac wiare temu, ze nie lubi byc pieszczony oralnie. Byc moze jest to jakis dziwny test, ktory ma za zadanie pokazac jak bardzo jestes "zboczona" i ilu partnerow mialas na prawde. Ciezko tu wrozyc z kilku zdan tego tematu ale mimo wszystko uwazam, ze skoro najpierw podczas rozmow nie mial problemow a na krotko przed akcja mowi, ze nie lubi... Powinnisie o tym szczerze porozmawiac.

Gość gość
johnzotwocka - no ja bym wolała żeby on lubił :( Dorszes - owszem ma większe doświadczenie od mojego... Właśnie chciałam porozmawiać z nim o tym to powiedział mi, że mogę się pobawić jak chcę, ale jemu to obojętne co zrobię, bo może się obejść bez tego, a woli normalny stosunek. No ok, ja też, ale co z grą wstępna? Powiedział, że sprawia mu ti przyjemność, ale nie aż taką żeby szalał za tym

Gość Perwersja27
Nigdy w zyciu nie spotkałam faceta który by nie lubił obciągania. Znam takich których to bardziej podnieca niż zwykły seks a jeszcze jak kobieta lubi spust do buzi to maja odjazd na maksa. Moze ma złe doświadczenia? Jakaś go ugryzła czy cos a moze nigdy nie miał dobrze zrobionego. Chociaż moze faktycznie sa takie wyjątki co noe lubią, ja bym z takim nie wytrzymała.

Gość gość
może sie boi,że to ty tego nie lubisz tylko byś sie poświęcała dla niego wiec powiedział,że niby to on nie chce może to jeden z tych odmieńców,dla których proszenie o loda i pozwalanie jej na to to brak szacunku do niej

Gość gość
jak mozna tego nie lubić ;D

Szacunek szacunkiem. Ja sie z tym zgadzam. Sam jestem po rozwodzie i zwiazalem sie z kobieta, ktora nie miala lekkiego zycia wiec postanowilem by okazac Jej najwiecej tylko szacunku jak potrafie by byla szczesliwa. Rowniez nie bardzo chcialem by piescila mnie oralnie co naturalnie nie znaczy, ze tego nie lubie. Jesli jestes oddana mu partnerka, darzysz go glebokim uczuciem i w taki czy inny sposob chcesz mu okazac jak bardzo Ci na nim zalezy a on mowi temu nie to troche mnie tu zastanawia. Nie zamirzam wnikac w Wasza strefe uczuciowa, bo nie tego ten temat dotyczy - ale przeszlo mi przez glowe, ze ten czlowiek moze nie chce zaciesniac tak bardzo wiezi.. Albo znow wybieglem myslami w pole...

Gość gość
Ja też szczerze mówiąc za tym nie przepadam, owszem jest to miłe, ale bardziej działa na psychikę niż odczucia fizyczne. Także jeśli masz na to ochotę, to rób to dla własnej przyjemności a nie jego, a przy okazji i on na tym skorzysta ;) Być może zależna też jest to od umiejętności dziewczyny, większość niestety nie potrafi tego robić, więc i przyjemność z tego wątpliwa.

Gość gość
No właśnie nigdy mi nie powiedział czy jakaś potrafiła zrobić mu w ten sposób dobrze... Co do spustu w buzię, zapytałam o to to odpowiedział, że według niego to obrzydliwe, nigdy tak nie kończył i nie chce... Pewnie macie racje, że bardziej to będę robić dla siebie niż dla niego

Gość gość
nie mogłabym być z facetem który nie lubi orala - w obie strony, jak i spustów. nie miesci sie to w mojej glowie. jak ma fajna pyte to musi dac ja obrabiac. nie ma innej opcji. potem wylizywac moja pite, 69, deep throat, anal itd.

Gość gość
Jego członek jest świetny, bo widziałam go nago, duży i gruby, z ogromną przyjemnością bym się do niego dorwała! :( tylko on minetki lubi, a loda nie i w tym problem

Gość gość
Jesli to nie prowo, to gratuluje autorce takiego faceta i zazdroszcze jednoczesnie. Smiem twierdzic, ze wiekszosc kobiet nie lubi robic loda i albo sobie wmawiaja, ze lubia, albo robia to z 'przymusu'; w obu przypadkach po to, zeby zatrzymac przy sobie faceta. Nie ma sie co oszukiwac, przyjemnosc z tego jest zadna, moze z wyjatkiem poczatku znajomosci i checi zrobienia paetnerowi dobrze badz zaimponowania mu. Ale fizycznie? Nie ma mowy

Gość gość
To nie jest prowo... No trafił mi się właśnie taki nietypowy facet :) lubię to robić, ale bardziej z przyczyn psychicznych, kiedy widzę jego zadowolenie bardzo się podniecam i jestem usatysfakcjonowana, fizycznie nie ma tej przyjemności może poza tym, że robię się mokra

Gość gość
Pewnie się boi,że mu prześcieradło w dupę wciągnie,jak zaczniesz ssać pałkę.

Gość gość
A mój też nie lubi, zwłaszcza truskawkowych i w wafelku.

Gość gość
Ja nie przepadam - moze to kwestia, ze kiedys wbito mi do głowy, ze to wykorzystywanie kobiet (ja lubię dawać rozkosz), a/i moze nie trafiłem na kobietę posiadająca odpowiednie umiejętności.

Gość gość
Nie ma sie co oszukiwac, przyjemnosc z tego jest zadna x Jakby się tak zastanowić lizanie cipki to też nic ciekawego, ale jednak jest mega przyjemne i niesamowicie nakręca, poza tym dochodzi do tego fakt że robisz coś co sprawia partnerce/partnerowi przyjemność.

Gość lody śmietankowe
Ja nie przepadam - moze to kwestia, ze kiedys wbito mi do głowy, ze to wykorzystywanie kobiet - wkurza mnie to. Jak kobieta sama tego chce nie ma mowy o wykorzystywaniu! ja sie podniecam na samą myśl o tym i mam nadzieje,że to kiedyś zrobie bo na razie tylko fantazjuje

Gość gość
To zaproponuj Jemu jogurt mrożony;)

dużo zależy od umiejętnośc***artnerki moja poprzednia nie umiała więc jej nie dawałem robić bo więcej bólu niż przyjemności było :) a trafiłem taką gdzie wolałem żeby robiła loda niż sex z nią :)

Gość gość
Może faktycznie żadna z jego byłych nie umiała